annonse

annonse

Treningsbransjen må ta ansvar for å endre dårlig trend med priskampanjer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.


Leif Nilsen, Country Mananger i Actic,  gjør et kraftfullt utspill mot bruken av priskampanjer i treningsbransjen. Nilsen hevder at priskampanjer undergraver kvaliteten på produktet og kan skade både ansatte og kunder.

I en tid der inflasjonen i Norge er høy, og prisene på strøm og andre varer går oppover, kan det være fristende å etterkomme kundenes ønske om lavere priser. Leif Nilsen sier til Treningsindustrien at for lave priser kan skade bedriften på flere måter, som for eksempel å føre til dårligere lønnsbetingelser for ansatte, redusere kompetansen til ansatte, og dårligere kundeopplevelse.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Nytt fokus
Actic ønsker å fokusere på kundene og levere et produkt av god kvalitet. Derfor velger de å ikke delta i priskampanjer, og oppfordrer resten av bransjen til å gjøre det samme.

I stedet for å fokusere på priskampanjer, ønsker Actic å jobbe for et sunnere samfunn gjennom trening. De vil ta vare på kundene ved å gi dem tett oppfølging og hjelpe dem med å skape gode treningsrutiner. Actic vil også ha fokus på å øke kompetansen hos sine ansatte ved å gi dem mulighet for å delta i kurs og opplæring, og levere et rent og ryddig senter til kundene.


Felles ansvar

Actic håper at resten av bransjen vil følge deres eksempel og avslutte bruken av priskampanjer. Dette vil bidra til å skape en sunnere bransje som tar vare på både kunder og ansatte, og samtidig sikre et lønnsomt og bærekraftig forretningskonsept for bedriftene. Actic ønsker å være en positiv pådriver for endring i bransjen, og ønsker å vise at det er mulig å drive en lønnsom bedrift uten å måtte ofre kvaliteten på produktet eller kundeopplevelsen, avslutter Nilsen

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:[slideshow_deploy id=’11726′]

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]