annonse

annonse

Treningsindustrien.no får ny eier!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Loop Media Norge AS tar over Treningsindustrien.no når initiativtaker og gründer, Jamie Sorensen, går til Qicraft Norway fra 1. april.

– Morten Kristiansen i Loop Media Norge har vært med siden før nettstedet ble lansert. Selv om idéen til Treningsindustrien.no var min, har jeg og Morten jobbet med konseptet sammen siden november i fjor. Morten har skrevet omtrent alt det redaksjonelle siden oppstarten, sier Jamie Sorensen.

Av og til tar skjebnen grep og endrer den oppstakede veien. Sorensen hadde som mål å tilføre bransjen noe nytt, samt ha Treningsindustrien.no som arbeidsplass på sikt. Men markedet ville det annerledes.

– Jeg fikk en mulighet som jeg rett og slett ikke kunne si nei til. Qicraft er et spennende selskap der jeg får brukt min erfaring fra treningsbransjen. Som en del av salgsteamet der får jeg delta i mange spennende prosjekter, noe jeg gleder meg til. Morten og Loop Media kan mediebransjen og har bedre forutsetninger til å drive frem konseptet. Det er vemodig å forlate Treningsindustrien.no etter kun noen måneder, men samtidig gleder jeg meg enormt til å starte i Qicraft. Det hjelper at konseptet havner i gode hender, sier Sorensen.

Han legger til at jobben i Qicraft ikke ville være forenlig med utgiveransvaret for et uavhengig Treningsindustrien.no.

­– Men jeg er overbevist om at Loop Media Norge og Morten Kristiansen vil videreføre min grunntanke om et magasin til nytte og glede for alle som jobber i treningssenterbransjen, sier han.

Bred erfaring med bransjer

Morten Kristiansen har lang fartstid med bransjetidsskrifter og nettsteder. Han har mange år bak seg innen teknisk fagpresse, blant annet med oppbygging av magasinet IT Bransjen. Han bidrar også sterkt til utgivelsen av Virke Byggevarehandels magasin Bygg & Handel. Morten startet sin journalistkarriere i Hegnar Media.

– Da Jamie kontaktet meg om å være med på Treningsindustrien.no var jeg ikke i tvil. Bransjejournalistikk er mitt fagfelt, og treningssentrebransjen er en spennende bransje med mange utfordringer og muligheter. Og ikke minst et nobelt formål og ansvar som en viktig bidragsyter til den norske folkehelsen, sier Kristiansen.

På sikt skal Treningsindustrien.no knytte til seg flere skribenter, både journalister og stemmer fra og rundt bransjen for å komplettere det redaksjonelle tilbudet.

Kun i startgropa

Treningsindustrien.no så dagens lys 21. januar i år etter noen måneder med planlegging og produksjon.

– Etter drøye to måneder har vi fått veldig god mottakelse i lesermarkedet. Totalt har ca. 7 000 unike brukere vært innom og lest en eller flere av sakene våre. Facebook-gruppen har over 800 følgere og nyhetsbrevet vårt har 750 abonnenter, sier Sorensen.

– Treningsindustrien.no er kun i startgropa. I månedene fremover skal vi fortsette å publisere gode saker og jobbe videre for at eiere, ledere, ansatte og andre interessenter i og rundt treningssenterbransjen, skal få et godt magasin for inspirasjon, læring, hygge og kunnskap. Målet er at alle landets sentre, leverandørindustrien samt aktører og premissgivere i randsonen av treningssenterbransjen skal ha et forhold til Treningsindustrien.no, sier Kristiansen.

Virke Trening har applaudert oppstarten av Treningsindustrien.no.

– Treningsindustrien.no er noe av det bedre som har skjedd på PR- og omdømmefronten for vår bransje i det siste. Vi ser frem til fortsettelsen, forteller direktør Anne Thidemann i Virke Trening.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]