annonse

annonse

Treningsindustrien.no fyller to år!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

KOMMENTAR: Flere milepæler, noen håp og drømmer.

Takk for at du leser! Søndag 21. januar runder treningsindustrien.no to år. Fra den spede start til nå har det blitt publisert ca. 700 artikler med stort og smått.  Alt er tilgjengelig i arkivet.

Det har blitt totalt ca. 440 000 sidevisninger på de to første årene. Fremdeles er «Drømmen om eget treningssenter» den aller mest leste saken.

Vi har over 10 000 følgere på Facebook, og engasjement og deling ligger på et høyt nivå.

På disse to årene har nettmagasinet blitt bransjens de facto bransjemagasin. Det er sjelden folk vi snakker med ikke har fått med seg vår eksistens, og det setter vi stor pris på.

De aller fleste vil gjerne snakke med oss, fortelle om seg og sitt i bransjeperspektiv – forhåpentligvis til inspirasjon for andre.

Deling er aldri feil

Redaksjonen prøver etter beste evne å dekke det som skjer i bransjen – og komme opp med ideer til saker som skal gi læring, inspirasjon, påminnelse og underholdning. Men vi få aldri med oss alt.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

En oppfordring til hele bransjen er å fortsette å tipse om saker og tema. Og ikke minst, vær mer proaktive – sett ned noen linjer rundt en nyhet, en etablering, et nytt konsept, nye ansatte, nye modeller, milepæler nådd, ting gjort som andre kan lære av etc. – alt slikt er godt lesestoff for andre i bransjen.

Deling av beste praksis har aldri vært feil – det driver enhver bransje fremover.

Så igjen: Takk for at du leser! Og takk til våre partnere og annonsører. Uten lesere er vi ingenting, uten finansiering blir det smått med innhold. Så til alle: Keep up the good work!

Så skal vi gjøre vårt beste for å utvikle treningsindustrien.no videre.

Morten Kristiansen, utgiver og redaktør

Tips oss gjerne om saker, send oss gjerne noen linjer, lag enkel pressemelding. Du når oss på morten@treningsindustrien.no

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]