annonse

annonse

Treningsindustrien styrker seg med ny landingsside og redaksjonssjef

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien, lanserer i dag ny landingsside! Siden vil gi leserne en enda bedre brukeropplevelse, som er responsiv og tilpasset alle enheter. I tillegg til ny landingsside, har Treningsindustrien styrket redaksjonen med ny ansvarlig redaktør, Sivert Sletten.

Magasinet har også inngått et samarbeid med A2 Media for salg av annonser, som vil bidra til å øke inntektene og styrke innholdet. Camilla Sparby er utdannet gruppeinstruktør hos Norges Idrettshøgskole og har jobbet som instruktør i over 10 år. Med stor interesse for trening, utstyr og helse, gleder hun seg til å jobbe med Treningsindustrien sitt talerør.

Camilla Sparby i A2 Media

Treningsindustrien har som mål å være i forkant av utviklingen i bransjen, og den nye landingssiden er et bevis på det, sier Sletten. Vi er stolte av å kunne tilby leserne en enda bedre brukeropplevelse og ser frem til å fortsette å levere det beste innholdet til bransjen.

Med den nye landingssiden, vil leserne få en enklere og mer intuitiv navigasjon, samt raskere lastingstider og bedre tilgang til magasinets innhold. Den nye siden er også tilpasset alle skjermstørrelser, inkludert mobiler og nettbrett.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]