annonse

annonse

Treningskjeden Feel24 på oppkjøpsraid i nord

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I sommer har Mats Ola Martinsen i treningskjeden Feel24 kjøpt tre sentre fra Igym Express i Mo i Rana og to sentre fra Alfa Trening i Bodø.

Fra den spede starten i november 2018, der syv eksisterende sentre i SKY Fitness ble tatt ut av kjeden og dannet grunnlaget for Feel24, har kjeden siden da vokst til 31 sentre i løpet av sommeren 2021. Alle lokalisert i Nord-Norge.

Den 1. september blir Alfa Trening sine avdelinger i Bodø en del av Feel24.

– Alfa Trening har hatt en rask og spennende utvikling i Bodø, med to gode lokasjoner vi har vært på utkikk etter over lengre tid. I tillegg er Bodø en «storby» i nordnorsk sammenheng, der Feel24 som ledene aktør i bransjen skal være godt representert framover, sier Mats Ola Martinsen til Avisa Nordland.

Alfa Trenings styreleder, Roar Eidissen, blir medeier og en del av Feel24-teamet og den videre satsingen i Bodø og Salten.

Totalt vil Feel24 ha fire sentre i Bodø fra og med september. Eierne røper imidlertid de ser på muligheten for et femte og sjette senter i løpet av 2022 og 2023, skriver Avisa Nordland.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Selger tre av fem

Feel24 har også kjøpt de tre sentrene til Igym Express i Mo i Rana. Også disse skal være inne i Feel24-kjeden fra 1. september.

Eier og daglig leder i Igym Express, Stian Fagerhaug, forteller til Rana Blad at det er med blandede følelser han selger tre av sine treningsstudioer.

– Det kjennes både rett og rart. Jeg har jo bygd opp dette stein for stein, og hver avdeling for hvert år. Da får du et ganske sterkt forhold til bedriften. Det har også foregått arbeid døgnet rundt, på godt og vondt. Samtidig har det vært positivt arbeid i en positiv bransje, sier han til avisen.

Igyms sentre på Hemnesberget og Bjerka berøres ikke av oppkjøpet.

– Jeg forlater ikke bransjen helt, sier Fagerhaug til Rana Blad.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]