annonse

annonse

Treningskompaniet i Brumunddal går konkurs etter 18 års drift

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskompaniet, det populære treningssenteret i Brumunddal, har måttet ta den tunge beslutningen om å melde oppbud og stenge dørene for godt. Dette ble offisielt kunngjort på senterets nettside.

I sin uttalelse om nedleggelsen skriver Treningskompaniet: “Vi må dessverre stenge døra i dag 09.03.23. Vi i Treningskompaniet AS må dessverre etter 18 års drift innse at kostnadene er høyere enn inntektene. Derfor har vi vært nødt til å ta den vanskelige beslutningen om å melde oppbud.”

Samlingspunkt i Brumunddal

Treningskompaniet har i løpet av sine 18 år i drift blitt et samlingspunkt for treningsentusiaster i Brumunddal og omegn. Senteret har tilbudt et bredt spekter av treningsaktiviteter og -fasiliteter, inkludert gruppetimer, styrketrening, kondisjonstrening og personlig trening.

Takker ansatte og medlemmer

Nedleggelsen av Treningskompaniet vil utvilsomt påvirke både ansatte og medlemmer. I sin uttalelse takker Treningskompaniet alle ansatte og medlemmer for deres innsats og samarbeid gjennom årene: “Vi vil takke alle ansatte og medlemmer for alle flotte år sammen. Vi vil savne dere veldig.”

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]