annonse

annonse

Foto:

Sigmund Sagberg Andersen, Kjelsåsfotografen

Treningskonferansen 2023: Unik innsikt og inspirerende foredrag

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskonferansen 2023 ble nylig gjennomført, og deltakerne fikk en unik mulighet til å dykke ned i bransjens nåværende tilstand og fremtidige muligheter. Arrangementet, tilbød deltakerne en rekke motivasjonsfremmende foredrag fra anerkjente profiler innen trening og idrett.

Programmet: variert og informativt

Arrangementsdagen ble innledet av Mads Kaggestad, tidligere proffsyklist og velkjent TV2 Sportens ekspertkommentator. Programmet inneholdt en rekke interessante presentasjoner, inkludert en introduksjon av bransjeleder Morten Mørland, tall fra treningsrapporten ved Anna Cornelia Torp, og en analyse av det store makrobildet ved Linn Bredesen.

Ole Petter Hjelle snakket om trening som medisin og treningsbransjens rolle som folkehelseaktør.

Praktisk innføring i FitCert ble levert av Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen fra Sprek trening, og dagens høydepunkt inkluderte motivasjonsforedrag fra tidligere treningssyklist Dag Otto Lauritzen, som delte sin erfaring og betydningen av samarbeid for å oppnå mål.

Sigmund Sagberg Andersen, Kjelsåsfotografen

Teamarbeid ble også fremhevet i foredraget til Marit Breivik, tidligere landslagstrener for håndballandslaget, som delte innsikt om hvordan treningsbransjen kan dra nytte av lærdommen fra toppidretten.

Paneldebatt og fremtidsutsikter

Høydepunktet på konferansen inkluderte en paneldebatt om “Grønn resept,” ledet av Morten Mørland, med deltakelse fra Erlend Svardal Bøe, Morten Hellevang og Lis Pedersen Strøm. Diskusjonen kretset rundt viktigheten av fysisk aktivitet som en form for forebyggende medisin.

Konferansen avsluttet sterkt med presentasjoner om kunstig intelligens i treningsbransjen ved Michael Fridman fra InFuture og Arnulf Refsnes fra Naardic Training. De ga innsikt i bruk av kunstig intelligens for å gjøre trening mer engasjerende og viste frem systemets praktiske funksjoner.

Sosial sammenkomst og middag: en mulighet til nettverksbygging

Etter en dag med innsiktsfulle presentasjoner og diskusjoner, inviterte arrangørene til en sosial sammenkomst med middag, som ble anledningen til å fortsette diskusjonene og bygge verdifulle nettverk innen treningsbransjen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]