annonse

annonse

Få plasser igjen!

Treningskonferansen 2023

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Virke, bransjeorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen i Norge, inviterer til årets Treningskonferanse. Dette er for alle som er involvert i trenings- og helsebransjen, enten du driver et treningssenter, er personlig trener eller har en interesse for helse og velvære.

Konferansen gir deltakerne en unik mulighet til å få innsikt i bransjens nåværende tilstand og de fremtidige mulighetene som ligger foran oss. Det er viktig å være oppdatert i en bransje som stadig utvikler seg, og Treningskonferansen gir deg den kunnskapen du trenger.

Men Treningskonferansen handler ikke bare om å lære – den handler også om å samarbeide. Bransjen blir enda bedre når vi deler erfaringer og kunnskap. Konferansen er en arena der folk fra ulike deler av treningsbransjen kan komme sammen og bidra til bransjens vekst.

En annen høydepunkt på Treningskonferansen er de inspirerende foredragene fra store profiler innen trenings- og idrettsverdenen. Disse foredragene gir ikke bare verdifull innsikt, men også motivasjon til å strebe etter mer og oppnå målene dine.

Etter en dag med læring, nettverksbygging og inspirasjon inviteres deltakerne til en sosial sammenkomst med middag. Dette er en flott mulighet til å slappe av, fortsette diskusjonene og styrke relasjonene som startet på konferansen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]