annonse

annonse

Foto:

VIRKE

Treningskonferansen 2024 blir en del av Virke Arena

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskonferansen 2024 blir en del av Virke Arena den 19. september i Nova Spektrum på Lillestrøm! Dette arrangementet vil samle flere konferanser under samme tak med inntil 1500 beslutningstakere i norsk næringsliv.

Påmeldingen til treningskonferansen er allerede i gang, og du kan melde deg på nå for «Early bird» pris.

Morten Mørland, bransjeleder for Virke Aktiv Helse, forteller til Treningsindustrien «Etter jeg kom inn som bransjeleder i september, fikk jeg et tydelig inntrykk om et brennende ønske fra bransjen om å ha en stor arena hvor man kunne samles. Naturligvis er dette viktig for bransjens aktører, men ikke minst også leverandører i ulike ledd av bransjen. Dette kan vi endelig si at vi er i ferd med å skape,» forteller Mørland. «Så nå er det opp til bransjen å kjenne sin besøkelsestid og utnytte denne enorme muligheten vi har fått til å fylle 2000 kvm i Nova Spektrum til randen med treningsopplevelser, inspirasjon og nettverksbygging.»

Mørland sier videre at «vårt mål er å skape Norges svar på FIBO, eller om ikke annet en «mini-FIBO» i første omgang som kan bli den viktigste møteplassen for hele bransjen i årene som kommer. Her skal vi skape en dag man sent vil glemme med foredrag av høy kvalitet, utstillere, underholdning, inspirasjon og nettverksbygging. Jeg oppfordrer ulike leverandører til å ta kontakt så fort som mulig for å sikre seg muligheten til en utstillerplass på konferansen.»

Første del av programmet er nå lansert, og flere store navn er på vei inn. Vi kan også melde om at Jonas Gahr Støre åpner alle fire konferansene gjennom en felles åpningsseanse. I tillegg blir felles «After work» med de andre konferansene, deriblant handelskonferansen, hvor du kan knytte kontakter både i og på tvers av bransjer som en del av Virke Arena!

Konferansen er åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer av Virke. For mer informasjon, program og påmelding, besøk: Virke Treningskonferansen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]