annonse

annonse

Treningssentereier kjemper mot Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lørdag skal FitnessXpress-eier Hasse Hoftvedt kjempe mot Norge i NRK-programmet «Alle mot 1». – Jeg takket ja fordi jeg elsker å presse meg selv til ting jeg ikke kan eller ikke har gjort før, sier Hoftvedt.

– Men det betyr ikke at jeg hopper i strikk… Men dette blir gøy, det er kjempespennende, fastslår han.

Det direktesendte underholdningsprogrammet Alle mot 1, i beste sendetid på NRK1, handler om å tippe utfallet av ymse eksperimenter. Deltakeren står på egen ben og har tre hjelpemidler – mens resten av landet kan svare via en egen app. Den som kommer nærmest fasit, vinner. Premiepotten øker etter hvert spørsmål. Maksgevinsten er 100 000 kroner.

Hoftvedt forteller at han gleder seg, og at det til tross for at programmet sendes direkte, nok skal gå greit.

Taktikken er klar

– Hva slags taktikk legger du opp til?

– Jeg legger opp til å få hjelp av mine hjelpemidler på de spørsmålene som er mest verdt, og det er mot slutten. Og så har jeg skjønt, siden jeg er god i statistikk, at jeg burde vente med å bruke det største hjelpemiddelet til slutt, nemlig Oslos befolkning.

– Jeg regner med at de stemmer som resten av landet, og så kan jeg velge om jeg vil være på den ene eller andre siden av tallet de tipper.  Det lure er å være veldig nær det tallet og håpe at det holder…

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det blir spennende å se hvordan jeg håndterer det med å stå der. Det er nok lettere å regne feil når man står der enn når man sitter i sofaen hjemme, forteller Hoftvedt.

Støtter seg på kolleger

– Hvem har du med deg på sidelinjen som ett av hjelpemidlene?

– Der har jeg med meg tre kollegaer fra FitnessXpress: Senterlederen på Storo, Ine; senterlederen på Vålerenga, Pernille – og hun som er min høyre hånd i bedriften, Anna. Jeg stiller med andre ord med et «Girl Power»-lag.

– Hva skal du bruke premiepengene til hvis du klarer å slå Norge?

– Jeg håper jeg greier det – det hadde vært veldig gøy! Vinner jeg blir det ut å spise og drikke etterpå!

Så da er det bare å krysse fingrene. Alle mot 1 går på NRK1 lørdag 17. mars kl. 19.55.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]