annonse

annonse

Treningssentre får ny veileder for smittevern

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

En ny veileder for smittevern for treningssentre og helsesentre er under utvikling. NHO og Virke samarbeider med Standard Norge som lager retningslinjer for godt smittevern på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Standard Norge jobber sammen med bransjen med et dokument som angir smitteverntiltak for forsvarlig drift av bransjespesifikke næringer under covid-19-pandemien i Norge, herunder også treningssentre, ifølge NHO sine hjemmesider.

– Smitteoppblomstringer og innstramningstiltak i kommuner og regioner gjør veilederen viktig, sier Wenche Aasmundsen i Sense.

Hun driver treningssenter på Kongsberg, er medlem av NHO Service og Handel og sitter i arbeidsgruppen med Standard Norge fra bransjen sammen med Jorunn Foss fra Skullerud Sport Senter.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Viktig å ta tak selv

– Det er varierende kunnskap og forståelsen om hva treningssentre bidrar med. Særlig viktig er det at medisinsk rehabilitering for pasienter og brukere ikke stopper opp under pandemien. Bransjen vil jobbe offensiven sammen med myndighetene for felles forståelse av hva som er godt smittevern i treningssentre for ulike brukergrupper, sier Wenche Aasmundsen.

– Vi er glade for at dette prosjektet er godt i gang og mener det er viktig at bransjen selv tar tak og viser vilje til å gå foran i og sikre trygg og smittevernfaglig drift som har tillit hos både myndighetene og kunder og pasienter, sier bransjedirektør for Helse og Velferd, Torbjørn Furulund i NHO Service og Handel.

I prosjektet deltar NHO Service og Handel, Virke og medlemsbedrifter. Les mer om prosjektet hos Standard Norge.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]