annonse

annonse

Vil lage treningssentre tilpasset funksjonshemmede

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gründerne bak Vi Trening mener at selv om treningstilbudet i dag er bredere enn noensinne, er det fortsatt mange som faller utenfor.

Derfor ønsker de å lage sentre som er spesielt tilpasset folk med funksjonshemninger og livsstilssykdommer, slik at disse får mulighet til å trene selvstendig på lik linje med andre, skiver InnoMag.no.

– Funksjonshemmede og folk med livsstilssykdommer kan i dag enten trene på lavterskelnivå sammen med likestilte, eller på toppnivå. Det finnes ikke et tilpasset treningssenter der de kan trene individuelt, på egne premisser og med egen progresjon, forteller gründer Pia Kahrs.

Hun er utdannet sykepleier og kostholdsveileder, i tillegg til personlig trener og treningsinstruktør. Sammen med medgründer Roy Brovold ønsker hun å gjøre trening tilgjengelig for alle.

Brovold ble selv blind i voksen alder, og har opplevd hvordan han har kunnet ta tilbake kontrollen over eget liv gjennom systematisk styrketrening. Han har en drøm om å kunne trene uavhengig av assistent.

– Det unike med Vi Trening er at treningssenteret skal være universelt utformet. Det betyr i praksis at alle som har lyst skal kunne trene der, forteller Kahrs til magasinet.

Til å begynne med har de planer om ett senter i Oslo, men etterhvert er målsetningen å også etablere seg i resten av landet – og deretter Skandinavia.

Les mer om planene på InnoMag.no

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]