annonse

annonse

Treningssentrene i Bergen stenges

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Under dagens pressekonferanse i Bergen kommune informerte byrådsleder Roger Valhammer om at kommunen innfører strenge tiltak, som skal gjelde fra natt til lørdag frem til mandag 23. november.

– De neste ukene må vi holde oss hjemme og begrense hvem vi har kontakt med. Tenk gjennom hvilke planer du har. Begrens hvem du møter og hvor mange du møter. Ikke ta noen sjanser, sa byrådsleder Roger Valhammer på dagens pressekonferanse.

Blant tiltakene som byrådslederen presenterte var at treningssentrene skal stenges i perioden:

  • Breddeidrett og amatørkultur for voksne over 20 år blir forbudt.
  • Treningssentre, idrettshaller, svømmehaller og lokaler for tilsvarende aktiviteter skal holdes stengt. Bestemmelsen omfatter ikke individuell fysisk trening. Bestemmelsen for idrettshaller og svømmehaller gjelder ikke for organisert trening for barn og unge eller undervisning til barn og unge under 20 år.
  • Treninger for barn og ungdom under 20 år kan gjennomføres, men arrangementer som kamper, cuper, turneringer og lignende tillates ikke.
  • Bingohaller, museer og lignende tilbud skal holde stengt.
  • Biblioteker stenges for aktiviteter og opphold, men det blir adgang til utlån og innlevering.

 

Tiltakene gjelder også for de omliggende nærkommunene til Bergen; over 400.000 innbyggere i Bergen og nabokommunene: Alver, Askøy, Bergen, Bjørnafjorden, Osterøy, Samnanger, Vaksdal og Øygarden kommune.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Mener myndighetene bommer
Konsernsjef Trygve Amundsen i Nr1 Fitness sier at han har full forståelse for at man må ta inngripende tiltak for å redusere smitte.
– Alle må bidra! Men nå viser myndighetene at de dessverre ikke evner å ha to tanker i hodet samtidig.
– Treningsbransjen har vært ekstremt flinke. Ansatte og kunder har gjort alt man har kunne for at treningsbransjen har vært en trygg arena. I vår synset man. Nå vet vi at treningsbransjen ikke står for smittespredningen. Allikevel stenger de ned bransjen på tross av alle rapportene som viser at treningsbransjen er en trygg arena! Mens der det er smitte, utelivsbransjen med fler, får holde åpent.
– I Danmark og Nederland holder man sentrene oppe med begrunnelsen om at treningsbransjen er viktig for folkehelsen! Her bommer de norske styringsmaktene fullstendig, fastslår Amundsen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]