annonse

annonse

Treningsskjermen fra SATS vil koste 13 000 kroner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskjeden åpner nå for forhåndssalg av Rflex – treningsskjermen som skal gi brukeren tilgang til en helt ny form for digital hjemmetrening.

SATS’ nye satsning på interaktiv hjemmetrening, Mentra by SATS, åpner for bestilling av treningsskjermen Rflex i Norge og Sverige i en begrenset periode. Det er som å ha en personlig trener alltid tilgjengelig hjemme, er tilbakemeldingen fra testbrukere, skriver selskapet i en pressemelding.

Rflex er en interaktiv treningsskjerm i nordisk design med touch-funksjon som også fungerer som et speil. Skjermen lar deg se treneren og deg selv samtidig – slik at du kan perfeksjonere hver øvelse.

Med hundrevis av treningsøkter innen cardio, styrke og yoga tilgjengelige både live og i et bibliotek, skal det bli enkelt å trene når og slik du ønsker.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Utforsker nye treningsformer

– Vi er veldig glade for å kunne åpne for forhåndsbestilling av Rflex i Norge og Sverige. Dette er en ny og unik treningsopplevelse, og jeg kan love at hjemmetreningen vil bli morsommere, tidseffektiv og inspirerende for hele familien, sier Christian Øvregaard, Head of Mentra by SATS.

– Majoriteten av testbrukere melder at de nå har turt å utforske nye treningsformer som for eksempel yoga, med Rflex. Det er svært gledelig å se at vi får folk til å utforske ulike treningsformer og finne tid til trening i en hektisk hverdag, fortsetter han.

I tillegg til å streame eller delta på live treningstimer, vil det også komme funksjonalitet der brukeren kan kommunisere direkte med en instruktør – og kan få veiledning og bli fulgt opp på samme måte som på et fysisk treningssenter.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Prisen er satt

Man trenger ikke være SATS-medlem for å bli medlem i Mentra by SATS og bestille Rflex, men dersom man både er SATS & Mentra-medlem vil man få et rabattert tilbud, ifølge meldingen.

Rflex kan kun forhåndsbestilles til og med 27. juni. De første skjermene leveres til høsten. På Mentra-nettsiden opplyses det at skjermen koster 12 990 kroner, og et Metra-medlemskap vil koste 349 kroner i måneden.

– Pandemien har ført til at mange flere har fått øynene opp for hjemmetrening, og fordelen ved å ha muligheten til å gjennomføre treningen hjemme. Med Mentra tar vi det beste fra den fysiske og digitale treningsverdenen, og vi tror dette vil gjøre trening mer tilgjengelig for enda flere mennesker, sier Øvregaard.

LES OGSÅ: Lille speil på veggen der: SATS er her

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]