annonse

annonse

Treningsunderholdning uten NRK-lisens

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actic-kjeden har valgt danske Gymtech som leverandør av underholdningssystem på flere av sine sentre i Norge.

Musikk-TV systemet Music-TV sikrer at musikk på alt fra store til mindre treningssentre, er synkronisert med musikkvideoer som spilles på individuelle skjermløsninger, skriver det danske selskapet Gymtech i en pressemelding.

Ifølge Sales and Marketing Manager Anne-Sofie Jørgensen i Gymtech er det mange måter systemet kan skape merverdi for både forretningen og kundene, kun fantasien setter grenser med hensyn til nye inntjeningsmuligheter.

– I tråd med den raske utviklingen av teknologi, har systemet nye og spennende muligheter for blant annet annonsering. Inkludert er det nemlig en reklamemodul for ekstern og intern kommunikasjon med senterets medlemmer i systemet, sier hun.

Unngår NRK-lisens

Hun påpeker at systemet også gir verdi i forhold til den årlige lisenskostnaden.

NRK-lisensen medfører kostnader ved å vise TV i sentrene, i og med alle næringsdrivende med fjernsynsmottaker skal betale lisens – uansett hvilken fjernsynsmottaker de har og hvordan de velger å bruke den. Det betyr at mange treningssentre blir pålagt avgift for å vise TV.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skjermene har ikke TV-modul og er dermed ikke underlagt lisensplikten.

En av kundene er treningskjeden Actic, ifølge pressemeldingen.

– Actic har implementert systemet i flere av de norske sentrene. Det gir andre muligheter, da systemet ikke er pålagt skjermavgiftene, sier Country Manager Johan Ingemarsson i Actic Norge.

– Siden TV uten lyd ikke akkurat skaper en god opplevelse – og det i tillegg er en dyr løsning – begynte vi å se etter andre løsninger. Gymtech har en løsning som både gir en bedre opplevelse på senteret og i tillegg sparer oss for unødvendige utgifter, fortsetter han.

Enkelt å installere

Actics Business Support & IT-tekniker, Stein Rudsengen, forteller at det er flere aspekter som må vurderes når musikk- og underholdningsløsninger bli valgt:

– Med Gymtechs system opplevde vi et brukervennlig system hvor alle menyer og funksjoner er enkle å forstå. Installasjonen var veldig enkel. Faktisk var det bare «plug n’ play» – så var vi i gang, forteller han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]