annonse

annonse

Trento åpnet ny medlemsmagnet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Trento Sørumsand åpnet sitt nye performance-senter i slutten av november. – Vi fikk inn en haug nye medlemmer etter åpningen, forteller senterleder Camilla Wagner.

Den 21. november åpnet Trento Sørumsand Trento Performance; en hall på 360 kvadratmeter med en godt utstyrt frivektsavdeling, løfteplattformer, halfracks, Hit Cage-bur, S-Drive tredemølle, sprinttrack, klatretau og mye utstyr for funksjonell trening.

Senterleder Camilla Wagner, Trento Sørumsand (Foto: Erik Bjørnflaten)
Senterleder Camilla Wagner, Trento Sørumsand (Foto: Erik Bjørnflaten)

På åpningen kom det rundt 80 personer for å se på hallen og overvære åpningshowet.

Hele åpningsuka bød treningssenteret på gratis trening for alle for å markedsføre det nye konseptet.

– Vi fikk 80 innmeldinger innen 1. desember. Hittil i desember har vi fått inn ti nye medlemskontrakter, så det har roet seg ned – men vi hadde veldig trykk i gratisuken. Vi har også mange leads vi følger opp, og forventer stor pågang inn mot januar, sier senterleder Camilla Wagner.

Trento Sørumsand har ca. 1 400 medlemmer, og Wagner håper på «god økning» neste halvår.

Drømmesenter for PT-er

Senterlederen forteller om bakgrunnen for åpningen av performance-hallen:

Trento Performance (Foto: Erik Bjørnflaten)
Trento Performance (Foto: Erik Bjørnflaten)

– Tanken bak er å øke treningsmulighetene for folk og være mer i vinden når det gjelder treningsalternativer. Bransjen utvikler seg hele tiden og det er viktig å holde tritt, ikke bare for å favne flere medlemmer – men også for utviklingen til både ansatte og eksisterende medlemmer.

Trening på performance-senteret er inkludert i medlemskapet, og koster ikke ekstra. Trento tilbyr ikke eget medlemskap kun for trening i den nye hallen.

Hva slags målgruppe sikter dere mot med den nye hallen?

– Trento er et sted for alle. Vi ønsker at hele familien skal trene her. Når det gjelder målgruppe går det mer på oppgavene til PT-ene våre. Vi kommer til å kjøre mer på PT Small Group, og satse mer på PT. Performance-senteret er et drømmesenter for PT og mindre grupper, og vi satser på litt forskjellige målgrupper, sier Wagner.

Skal lage flere konsepter

Første gruppe under planlegging er på maks åtte personer. Den mye omtalte «Booty Builder» er kommet i hus og første Small Group, Boot(y)Camp, sparkes i gang i januar.

Trento Performance (Foto: Erik Bjørnflaten)
Trento Performance (Foto: Erik Bjørnflaten)

– Dessuten skal vi ha den første «happeningen» nå i romjulen. Da skal Crossfit Master Eirik Solén, senterleder ved Trento Eidsvoll, holde en X-fit Extreme-time med 20 plasser til rådighet. Det blir kjempespennende. Vi skal ha flere slike konsepter her for å skape blest om hallen og åpne øynene til folk som kanskje ønsker en annen type trening, forteller Wagner.

Hun kan ikke svare på om det blir flere slike haller i Trento-kjeden, men legger til at hun håper det.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– For det er så bra konsept! Jeg ser at de ansatte her også bruker hallen for alt det er verdt. Da vi åpnet kom det rundt 80 personer for å se på hallen og showet. Rett og slett skikkelig gøy, sier Wagner.

Franchisen ruller videre

Trento Performance er den første hallen i franchisekonseptet til Leif Nilsen fra ats. Treningsindustrien har tidligere skrevet om performance-planene til Nilsen.

LES: Bygger fremtiden med nytt performance-senter

Den planlagte hallen i Asker er foreløpig lagt på is i påvente av plassering, men en ny hall i franchise-konseptet er under planlegging sammen med Lier IL.

– Målet er at vi skal bygge vår egen, men det ene stopper ikke det andre. Vi skal selge haller til idrettslagene som med dette kan skape en samlingsplass og sosial arena, hvor folk blir hos idretten til de blir 18 år. Lier IL blir det første idrettslaget som lager sitt eget treningssenter med dette konseptet, sier Nilsen.

(Alle foto: Erik Bjørnflaten/www.ebphoto.no)

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]