annonse

annonse

Trento-kjeden overtar Puls Letohallen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fra 1. juni blir Puls Letohallen på Dal i Eidsvoll kommune en del av Trento-kjeden. Senteret skal totalrenoveres før nyåpning til høsten.

Siden september 1999 har Puls drevet treningssenter i Letohallen med dyktige Ronald Eriksen i spissen, og levert kvalitet og treningsglede til områdets befolkning under visjonen «Å skape varig motivasjon for regelmessig helsebringende aktivitet», skriver Trento i et nyhetsbrev til medlemmene.

– Det er derfor med stor ydmyket og stolthet at Trento fra 1. juni får anledningen til å fortsette å tilby treningstjenester i Letohallen av høy kvalitet til glede for både nye og eksisterende medlemmer, sier daglig leder Atle Arntzen i Trento.

– Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke Ronald for et meget godt samarbeid den siste tiden, og ønsker han all mulig lykke i sitt videre arbeid, fortsetter han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Et bredere tilbud

Til Treningsindustrien.no sier Arntzen at de gleder seg stort over å kunne gi medlemmene et bredt treningstilbud. De kan bruke både Trento Eidsvoll som ligger på Eidsvoll Amfi, og Trento Letohallen om hverandre.

– På Trento Eidsvoll har vi et fullsortiments treningssenter med et bredt tilbud av gruppetimer, RUN-timer i egen løpesal og et stort treningsstudio. På Trento Letohallen vil vi ha et stort godt utstyrt studio, en ny Performance-avdeling og Squash-baner, forteller Arntzen.

Skal bli helt nytt

Senteret vil i en periode etter hvert, bli stengt for oppussing. Hele senteret blir pusset opp; vegger, gulv, trapp, inngangsparti og det sosiale resepsjonsområdet blir nytt. Det blir nye garderober og badstuer, samt nytt toalett.

– Det blir et nyoppusset studio med nytt utstyr og en helt ny Performance-avdeling, fastslår Arntzen.

Med Letohallen om bord, teller Trento-kjeden seks treningssentre. Eidsvoll, Gjøvik, Sørumsand, Røyken & Hurum og Bjørkelangen er i kjeden fra før, mens senteret Trento hadde på Kjeller ikke lenger er i folden, da leieavtalen ikke ble fornyet ved nyttår.

– Om ikke lenge kommer det flere nyheter fra oss. Det blir en spennende sommer og høst, sier Arntzen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]