annonse

annonse

Trimeriet blir dobbelt så stort

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Trimeriet i Haugesund åpner sine nye fasiliteter 2. april. Med på eiersiden er fotballproff og landslagsspiller Alexander Søderlund.

Trimeriet i Haugesund utvider fra 700 til 1600 kvadratmeter når det nye senteret åpner dørene den 2. april.  Med boksering, utegym på taket og judohall vil daglig leder Harald Andreassen løfte treningsbransjen på Haugalandet til et nytt nivå, ifølge TV Haugaland.

Andreassen har investert rundt 10 millioner kroner i opprustningen av senteret. Det nye senteret eies 50/50 av Harald Andreassen og Alexander Søderlund.

– Vi har snakket lenge om at dette hadde vært noe for meg å være med på. Nå var tiden der og etter et par samtaler i høst gikk det fort, sier Søderlund til Tysvær Bygdeblad.

Det handler ikke bare om en investering.

– Dette skal også være mitt bidrag til å kunne gi av den erfaringen jeg har fått gjennom mange år. Her kan man trene og bli god i sin idrett, og de nye lokalene her blir helt fantastiske, sier han.

– For meg var det viktig å få Alexander med på laget. Han er en profil folk kjenner godt. Hans kronglete vei til toppen passer godt inn i profilen her, sier Andreassen til avisen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]