annonse

annonse

Trimhuset åpner i Holmestrand

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mandag 3. oktober åpner Trimhuset Horten i de tidligere lokalene til Puls Holmestrand, som gikk konkurs i mai. Mange av de tidligere ansatte blir med på lasset.

I sommer ble det klart at folkene bak Trimhuset Horten skulle starte opp Trimhuset Holmestrand.

Eier Espen Andre Halvorsen meldte på Facebook-sidene til senteret at «Trimhuset Holmestrand vil åpne et nytt og fantastisk senter i de samme lokalene nå i oktober 2016. Vi vil bygge et helt nytt senter med fokus på Trening, trivsel og velvære».

Siden den gang har lokalene blitt pusset opp og utstyr handlet inn.

– Vi har pusset opp fullstendig innvendig, det blir et flunkende nytt senter med nytt gulv, nye rom, vi har flyttet resepsjonen og bygd opp spinningsal med vinduer. Det blir et helt nytt senter som vi har fylt med utstyr fra Precore og Gym80, forteller Halvorsen.

Med sine 1200 kvadratmeter blir Trimhuset Holmestrand et fullskalasenter med alt av gruppetimer, spinning og individuelle PT-soner.

Kjøpte medlemsbasen

Da Puls Holmestrand gikk konkurs i mai, hevdet styreformann Martin Christoffersen i Argus Helse og Velvære (Puls Holmestrand) at huseier ikke ønsket å ha treningssenter i lokalene lenger.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Jeg var tidlig på ballen og snakket med huseier, og vi har fått en ok avtale, sier Halvorsen – og legger til at han kjøpte medlemsregisteret til det gamle senteret.

– Det var ca. 600 medlemmer i systemet. Vi har sendt noen sms-er til gamle medlemmer for å informere om endringene som kommer, men gjort lite annet – for vi ønsker å skape en nysgjerrighet rundt dette. Vi har solgt mellom 200 og 250 kontrakter før åpning.

Hva er ambisjonene på litt lengre sikt?

– Puls Holmestrand hadde mellom 1100 og 1200 medlemmer på toppen for noen år siden, og det er et tall vi strekker oss etter.

Ser på flere lokasjoner

Mange dyktige instruktører mistet arbeidsplassen da Puls la ned, men mange av dem blir nå med i Trimhuset Holmestrand.

Espen Andre Halvorsen.

– Det var mange flinke instruktører, og vi har fått med oss nesten alle sammen til det nye senteret. Vi har også knyttet til oss kompetanse fra Trimhuset Horten. Det blir en link mellom sentrene, og vi har mulighet til å bruke instruktørene på tvers.

  Ser vi konturene av en kjede med Trimhuset Horten, Express og Holmestrand?

– Ja, det er riktig. Vi ser også på andre lokasjoner. Vi har ambisjoner om å vokse, om ikke så stort. Men vi ønsker å utvikle konseptet vårt videre, sier Halvorsen.

Han ønsker ikke å være spesifikk på sted, men det blir i geografisk nærhet.

– Jeg liker å ha kontroll og være «hands on». Det vil si nå ting på kort tid, vise ansikt og være tilgjengelig for de ansatte – ikke bare på telefon.

Opptatt av miljø

Tre av fire eiere i Trimhuset Horten er eiere av Trimhuset Holmestrand. Halvorsen er primært eier, og Randi Øvergård Mikaelsen skal stå for daglig drift av senteret.

– Jeg vil understreke at fokus for oss ikke er å bli «verdens største». Vi ønsker å skape et miljø som folk ønsker å ferdes i og en atmosfære folk tiltrekkes av. Og da ikke bare på grunn av trening. Den biten får man som en kjempestor bonus i tillegg til at man skal ha det hyggelig. Vi har ekstremt høy fokus på kompetanse og trivsel ved å komme og trene, sier Halvorsen.

LES OGSÅ: Puls Holmestrand slått konkurs

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]