annonse

annonse

Trykket på lanseringsknappen for Fitnesspartner.no

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitnesspartner, tidligere omtalt som «Norges største treningskjede», er nå lansert. Leverandørnettverket skal sørge for at frittstående treningssentre skal få rabatter som de ikke kan oppnå på egenhånd.

Fitnesspartner.no har sikret seg avtaler med leverandører som Coca Cola, Norengros, Exceline, Vizible og Proteinfabrikken.  Totalt 12 leverandører er med eller på vei inn, foreløpig.

LES OGSÅ: Vil lage «Norges største treningssenterkjede»

Tidligere denne uken gikk startskuddet for det gründer Thor Ivar Hornnes mener kan bli kjempestort.

– Jeg tror likevel det vil ta et års for å bli godt kjent, men det kan godt hende jeg tar feil. Dette vil være tilbud treningssentrene ellers ikke vil få tak i, så jeg ser ikke noen årsaker til at de ikke skulle registrere seg, i og med man kan avregistrere seg når man vil – og det ikke koster noe, sier Hornnes.

Vil ikke blande kortene

Tanken om et uavhengig leverandørnettverk for å gi mindre aktører stordriftsfordeler har han jobbet med siden tidlig 2019. Planen var å lansere «Instinct Fitnesspartner» i august i fjor, men ting tok litt lengre tid enn planlagt.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Dessuten er Instinct fjernet fra navnet. Årsaken er at Hornnes ikke ville blande kortene med å ha sin egen treningskjede så tett assosiert med det nye leverandørnettverket.

– Vi har skilt dette. Enkelte vil kanskje tenke at man ikke vil «sponse» en konkurrerende kjede med å handle via Fitnesspartner.no. Derfor er Instinct trukket bort fra dette, og er nå inne som en leverandør på linje med andre leverandører, forteller Hornnes.

– Fitnesspartner.no en uavhengig webportal der leverandørene er de viktige, fastslår han.

Skal øke antall leverandører

Hornnes forteller at jobben fremover vil være å utvide leverandørnettverket med leverandører innen strøm, telefon og forsikring.

– Men vi vil også ha med flere leverandører av kosttilskudd og andre tilbydere av treningsutstyr. Det første driftsåret vil gå med til å øke antall leverandører med to, tre-gangeren. De leverandørene som allerede er med ser et stort potensial, og flere lurer på hvorfor ingen har gjort dette tidligere innen treningsbransjen, sier Hornnes.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Han forteller at det å få med seg Coca Cola var unikt, i og med drikkevaregiganten ikke strør om seg med landsdekkende leverandøravtaler.

– Og når det gjelder Norengros gir de den største rabatten de gir i Norge, via Fitnesspartnr.no. Årsaken til at de har stor tro på å satse sammen med oss, er at de bygde seg opp på samme måte som det vil skal gjøre.

Stiller ett krav

På spørsmål om hvor store rabatter leverandørene gir via Fitnesspartner, sier Hornnes at det varierer.

– En leverandør som Vizible gir mellom 9 og 16 prosent, og Proteinfabrikken gir 10 prosent på sine standardpriser. Vi har stilt ett krav til leverandørene for å være med: De må gi en fordel som kundene ikke kan få på egenhånd, avslutter Hornnes.

Her kan du ta en titt på Fitnesspartner.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]