annonse

annonse

Utstyret du trenger til en konseptsone

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ifølge Aleksander Olestad er det bare fantasien og lommeboka som regulerer hva slags apparater og utstyr du kan fylle en konseptsone med. Men sjefen for Concept Norway AS er mye mer opptatt av innholdet enn av utstyret. Det er konseptet og treningsutbyttet som skal stå i sentrum.

– Jeg ønsker virkelig å presisere at det ikke er utstyret som selger konseptet. Inngangen til å starte en konseptsone kan være veldig lav så lenge man legger litt sjel, energi og tanke i det, sier Aleksander Olestad.

Mange har mye fra før

Det er likevel en del utstyr som ofte passer inn eller er typisk for moderne konseptsoner.

Mye av dette er utstyr som mange treningssentre allerede har, og Olestad understreker at det som vil løfte konseptet videre er en god presentasjon og den rette personen.

– Airdyne, Assult og concept2-seriene passer godt til HIIT-trening da det er enkelt å regulere motstand og å gå raskt av og på. Enkelheten gjør det lett for flere å bytte om hverandre og få tilnærmet lik motstand eller intensitetsfølelse.

– Concept Norway kan også levere det vi liker å kalle fremtidens sykkel, sier Olestad.

Denne er beregnet på konsepter for de med spesiell sykkelinteresse og kompetanse, og kan kobles mot swift eller andre interaktive systemer.

– Motstanden kan styres av systemet og følger terrenget de sykler i. Den passer også godt med Intelligent Cycling, der treneren kan lage et treningsprogram som styrer motstanden til alle syklene etter kundenes egne intensitetssoner automatisk, sier Olestad.

LES OGSÅ: Grete leverer et vellykket konsept

En rekke produkter

En konseptsone skal gi medlemmene en klar og genuin totalopplevelse og et klart definert treningsutbytte. Derfor bør du bruke tid til å tenke grundig gjennom hva det egentlig er du ønsker å tilby.

Er det snakk om vektreduksjon, styrketrening eller kondisjon? Kanskje du heller vil ha fokus på avspenning?

– Uansett hva du måtte mangle av apparater og utstyr, er jeg sikker på at du vil finne det på våre innholdsrike hjemmesider, sier Olestad, som forteller at Concept Norway har en rekke produkter som lett kan brukes i en sone med det rette konseptet; utstyr som enkelt kan lagres, håndteres og brukes av alle.

– X-Create fra Torque Fitness er et eksempel. Dette er en innholdsrik produktserie, som gjør at vi kan bygge nøyaktig den sonen med det utstyret kunden ønsker. Her inkluderes hyller og applikasjoner i smarte løsninger og tøft design, sier Olestad, som oppfordrer alle som går med tanker om å lage en koseptsone til å ta kontakt.

– Konseptsoner har blitt veldig populære den siste tiden. Mange treningssentre opplever at slike konsepter øker både rekruttering og inntjening. Vi vil gjerne hjelpe deg å lykkes med din genuine konseptsone. Sammen kan vi finne ut av hva du trenger og hvordan du kan få dette til, fastslår han.

Vil du vite mer om konseptsoner?
Ta kontakt med Aleksander Olestad i Concept Norway: aleksander.olestad@concept.no/976 26 328 – Concept.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]