annonse

annonse

Utvider med treningsfysioterapi

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Spenst Stjørdal bredder tilbudet med ansettelse av treningsfysioterapeut.

Det er stolt daglig leder Gry Mette Fossland som nå kan gi et bredere tilbud til sine medlemmer. Mens enkelte treningssentre satser på selvbetjente treningsrom, satser hun på å gi et bredest mulig tilbud, skriver avisen Stjørdalens Blad.

– I det daglige har vi opplevd økt forespørsel etter fysioterapikompetanse. Overraskende mange har plager med problemer i nakke, skulder og rygg eller knær og hofter, sier Fossland.

Det er Guro Vilvang som skal veilede medlemmene. Fossland presiserer at Vilvang er treningsfysioterapeut og gjør ikke noen manuell behandling.

– Jeg skal veilede og gi råd til kunder som har plager. Det kan være i forkant eller etter operasjoner. Eller fra medlemmer som har problemer uten at de har vært innom helsesektoren, sier Vilvang til avisen.

Medlemmene betaler ikke for den første timen med rådgiving. Det er en del av medlemskapet, men ønsker man tettere oppfølging én til én, så kjøper man den tjenesten på lik linje som man kjøper timer med personlig trener.

– Jeg føler at vi har tatt et nytt steg med senteret. Vi gjør litt mer enn hva man kan forvente i et tradisjonelt treningssenter, sier Fossland til Stjørdalen Blad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]