annonse

annonse

– Skal være blant de tre største

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Ståle Olestad Hansen har brukt sitt første år som sjef i Concept Norway til å rydde ferdig. Det resulterte i 123 prosent omsetningsøkning og nesten en mill. i driftsresultat.

– Nå er vi i byggefasen, fastslår Ståle Olestad Hansen.

Da han tok over sjefsstolen i Concept Norway 1. september i fjor uttalte han at selskapet begynte litt på nytt igjen.

LES OGSÅ: – Starter opp litt på nytt

Nå er nettopp fasit for regnskapsåret 2016-2017 (oktober til oktober) revisorgodkjent og den viser en omsetning på 14,9 millioner kroner og 0,97 mill. i driftsresultat.

Det var mål nummer én: Å få etablert en bærekraftig bedrift. Og sjefen er nøktern på kostnadssiden.

– Jeg er veldig opptatt av at vi ikke skal låse oss til kostnader. Etter Sandefjord begynte vi med et kontorfellesskap i Oslo, men nå har vi base i Sørumsand. Selv jobber jeg mye ut fra Vestlandet og pendler mellom der og basen, sier Olestad Hansen.

Ny mann inn

Han forteller at det har vært et spennende og tøft år.

– Men vi har klart det. Jeg er veldig fornøyd med hvordan organisasjonen ser ut nå, så da er det bare å bygge videre.

En ny «byggekloss» kommer på plass 1. desember: – Vi har ansatt en ny selger, og vi har en målsetting om at vi i løpet av første halvår 2018 – hvis utviklingen fortsetter som den har gjort – skal ansette en til, forteller Olestad Hansen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Hvordan opplever du konkurransen blant leverandørene nå?

– Den er tøffere enn noensinne. Ford et første er det flere aktører og – selv om vi lever av å selge – har det vært veldig fokus på pris, pris og pris.

Skal på pallen

Olestad Hansen fastslår at han er redd for at enkelte av utstyrsleverandørene selv havner i samme situasjon som man advarte mot i treningssenterbransjen, en tøff hverdag med lave eller negative marginer.

– Jeg sier ikke at alle gjør det, men det er flere som er der. Vi har valgt vår retning, og håper at vi blir valgt fordi vi har kompetanse, ikke fordi vi er billigst.

– Hvor ligger ambisjonsnivået fremover?

– Punkt én var å bli en bærekraftig bedrift, å snu minus til pluss. Når vi går ut av regnskapsåret 2019, skal vi ligge på en omsetning rundt 40 millioner kroner. Vi bygger en organisasjon ut fra at vi skal klare det, selv om det er et hårete mål.

– Jeg har aldri hatt noen ambisjon om at vi skal bli den aller største, men vi skal være blant de tre største. Det skal vi, fastslår Olestad Hansen.

 LES OGSÅ: Treningsutstyr for en halv milliard

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]