annonse

annonse

Vil du være med på å endre folks liv? (fristen er ute)

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Polar jobber i et marked i kontinuerlig utvikling og i en bransje der konkurransen stadig blir sterkere. Dette motiverer oss til å prestere, og det liker vi!

For å trives hos oss må du være lagspiller, ha en god dose konkurranseinstinkt og være interessert i trening, sport og innovative produkter. Polar setter fokus på å endre folks liv hver dag og våre ansatte er gode ambassadører for merket.

Hører du hjemme i treningsbransjen og har en lidenskap for salg? Da kan det være deg vi ser etter.

Vi søker nå en selger med ansvar for å bygge opp vår satsing inn mot treningssenterbransjen!

OM STILLINGEN

Stillingen innebærer et ansvar for å bygge opp Polar sin satsing på fitnessbransjen. Dette er et nytt segment i Polar sin portefølje og du vil få ansvaret for hele dette segmentet. Du vil være ansvarlig for å opprettholde regelmessig og strukturert kontakt med kunder gjennom salg, opplæring og arrangementer.

Dette er et område i vekst og krever en selvstendig og proaktiv person med evne til å bygge nye forretningsmuligheter. En solid forståelse og gode forbindelser i treningsindustrien i Norge eller Norden er avgjørende for suksess i denne rollen.

Du vil rapportere til Salgssjef Polar Norge og jobbe i nært samarbeid med resten av salgs- og markedsføringsgruppen.

OM KANDIDATEN

Vår nye medarbeider har en sterk interesse for sport og trening er en dyktig relasjonsbygger. Vi søker en person med høyere utdannelse, men relevant erfaring fra salg kan kompensere for dette. Du har en god evne til å analysere bransjetrender og gjenkjenne nye forretningsmuligheter og er selvgående, godt organisert og resultatorientert.

Du har en positiv holdning og er i stand til å løse problemer ved hjelp av sunn fornuft og erfaring. Vi stiller også krav til at du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr deg en sjelden mulighet til å gi en positiv innvirkning på folks helse og være en del av den raskt voksende og fascinerende industrien, sammen med et erfarent og dedikert team. Stillingen er lokalisert på Bryn i Oslo og inkluderer reiser innenfor Norge og Norden.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Karoline Borgersen tlf. 975 31 135. Søk på stillingen snarest (bruk skjema på Finn.no)

Polar Electro Norge

Polar Electro Norge AS har ansvaret for salg, kundestøtte og markedsføring av Polar pulsklokker i Norge. Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 40 år siden kan man si at Polar er spesialister på sitt felt, og nyter lojaliteten til profesjonelle og amatører verden over. I Polar Norge er vi nå 18 ansatte som jobber tett men likevel selvstendig, og vi har et uformelt og sporty miljø.

I Polar er vi lidenskapelig opptatt av å forbedre den norske folkehelsen gjennom våre flotte produkter og tjenester. Våre produkter bidrar til alt fra å motivere og opplyse mosjonister til å øke prestasjonene til mange av Norges fremste toppidrettsutøvere. Gjennom vår ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk tilbyr vi våre kunder produkter og tjenester som er utviklet til deres behov, og det er vi stolte av.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]