annonse

annonse

Valg av riktig medlemssystem er nøkkelen til suksess!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sics Systems er i dag det råeste medlemssystemet på markedet – og er spesielt tilpasset det nordiske og europeiske markedet for å gjøre hverdagen enkel og oversiktlig for dem som driver treningssenter, der alle elementer kommer fra en og samme leverandør.

Gründerne av Bare Trening, Christian Arnesen og Svein Rønningen, har mer enn tjue års erfaring fra drift og oppbygging av suksessfylte treningssentre i Norge, og de har alltid jobbet for å skape bedre og innovative treningskonsepter og apparater til sine egne medlemmer.

Da de i 2010 startet opp sitt nye treningssenterkonsept med selvbetjente treningssentre, hadde de behov for et eksepsjonelt medlemssystem. Et medlemssystem som nærmest kunne gjøre alle operasjoner selv.

Et slikt system fantes ikke på markedet, og sammen med partnere begynte de derfor prosessen med å bygge opp et eget medlemssystem som skulle tilfredsstille alle de elementene de hadde savnet fra de etablerte systemene i markedet – i tillegg til å kunne styre det hele fra egen mobiltelefon ved behov.

Utvikling og lansering

Etter store investeringer og lang tids utprøving ble Sics Systems lansert i 2011 på egne sentre, deretter videreutviklet og rullet ut til eksterne kunder fra 2016.

.

Medlemssystemet ble etter hvert utbygget til å serve alle behov, med egen servicekiosk for medlemmer som tar seg av hele resepsjonsfunksjonen, inngangssluser, kortlesere, overvåking, låsesystemer, automatiske åpne- og lukkerutiner med mer – og der systemet selv følger opp all medlemshåndtering når det kommer til betalinger, purringer, inkasso.

De ville rett og slett ha alt i ett og samme system, og de ville at alt skulle betjenes fra samme plattform slik at man ikke har flere leverandører man må forholde seg til. Alt i ett og samme system og kun én telefon å ringe dersom det oppstår driftsproblemer.

Fornøyde kunder

Åtte år etter lanseringen er det flere og flere senter som benytter seg av løsningene, og kundene er utelukkende meget fornøyd etter våre tre år i markedet.

Christian Arnesen

– Noe av det kundene våre kanskje skryter mest av er hvordan systemet gir full oversikt på en enkel måte, i tillegg til at medlemshåndteringen gir dem bedre tid til å drive selve senteret, sier Christian.

– Vi må heller ikke glemme at systemet fungerer jo vel så godt for delvis betjente og betjente sentre, og tilbakemeldingen er at mange faktisk øker medlemsmassen etter de tar Sics i bruk, fordi det stopper misbruk av medlemskap, skyter Svein inn.

Fremtiden

Systemet utvikles i takt med de behovene som dukker opp sammen med de tekniske muligheter som kommer, og er således et levende produkt der det er mange spennende nyheter som er på vei.

Svein vil ikke røpe for mye, men sier det er naturlig å se på hvordan vi etter hvert ikke kommer til å bruke egne medlemskort til inn- og utpasseringer på sentrene, men løsninger som er enklere for medlemmene.

Uansett om utviklingen skjer raskt, så sørger Sics alltid for å følge krav og gjeldende regler for GDPR og datalagringsloven, slik at du som kunde kan være helt sikker på at Sics leverer trygge og godkjente produkter og tjenester.

Medlemmene gjør-det-selv

Alle medlemmer, også de nye, utfører alle operasjoner som innmelding, drop in, betale utestående, hente ut medlemskort med mer fra servicekiosken selv.

Denne er lagt opp så det er enkelt for alle å utføre operasjonene. Nye medlemmer melder seg inn gjennom fire enkle trinn, hvor de gir alle de opplysninger som er nødvendig, blir tatt bilde av, og betaler med kort, før deres personlige medlemskort blir utlevert fra automaten, og det nye medlemmet kan passere inn til treningssenteret gjennom inngangsslusen.

Enklere blir det rett og slett ikke, og personalbesparelsene kan være store ved å ta systemet i bruk, enten det er snakk om betjente eller delvis betjente sentre.

Sics Systems fakta
  • En totalløsning for drift av treningssenter fra en og samme plattform
  • Sømløst medlemssystem for alle typer senter
  • Enkelt og intuitivt
  • Full kontroll på medlemskap og betaling, inn- og utpasseringer, overvåkning og sikkerhet, samt fjernstyrte lukke- og åpningsrutiner – og der det hele kan styres fra mobil/pc/nettbrett
  • Nye og eksisterende medlemmer utfører alle operasjoner selv
  • Ingen muligheter for å snike seg inn på senteret uten gyldig medlemsskap
  • Mulighet for booking av gruppetrening via mobil/pc/nettbrett eller egen bookingstasjon
  • Systemet følger alle regler og pålegg for datalagring og GDPR, og oppdaterer systemet slik at endringer i eksisterende lovverk implementeres fortløpende
  • Trygt og sikkert for medlemmer og eiere

 

Ønsker du å få vite mer om systemet og/eller få et pristilbud så ta gjerne kontakt med:
Salgsleder Magne Rønningen: epost: salg@sics.no / Mob. +47 92037324
www.sics.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]