annonse

annonse

Valgte manuell mølle til nytt konsept

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Siden lanseringen i fjor er det solgt 120 Skillmill-møller i Norge. Nå skal den brukes av Sats Elixia i kjedens nye Build‘n Burn-konsept.

 – Foreløpig er det fem Sats Elixia-sentre som tilbyr Build ‘n Burn, og hver av disse har tatt inn fire til fem møller, forteller markedssjef Anne Kristiansen i Qicraft Norway.

Den nordiske treningsskjeden lanserer nå i februar sitt eget treningskonsept – Build’n Burn – i Sverige, Norge og Finland.

Konseptet bygger på høyintensiv styrke- og kondisjonstrening i grupper på 16-20 personer i en spesialbygd sone på utvalgte sentre.

Høyintensiv trening i enkel og inspirerende form er en sterk voksende trend, først og fremst i USA. Med Build’n Burn tar Sats Elixia treningsformen til Norden.

Fem Build’n Burn-sentre

I konkurranse med andre liknende produkter på markedet, har Sats Elixia valgt å satse på tredemøllen Skillmill. Konseptet med Skillmill er at den drives av utøverens egen kraft. Produktet beveger seg i samme tempo som utøveren i forhold til om han går, løper eller sprinter.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Build’n Burn er skapt for å kunne gjennomføre hard trening på en enklere og morsommere måte en noensinne før, og vi er stolte av å være den første treningskjeden i Norden som lanserer denne treningsformen, sier konseptansvarlig Kine Stensrud i Sats Elixia i en pressemelding.

Build’n Burn konseptet vil i første omgang tilbys på Elixia CC-Vest, Sats Solli plass, Elixia Colosseum, Sats Sagene og Elixia Lambertseter.

Timene foregår i små grupper som sikrer tett personlig oppfølging. Medlemmene trener i en trendy Build’n Burn-sone der de disponerer egen løpemølle, TRX, romaskin, kettlebells og vekter.

Sonen er skjermet fra resten av senteret. Musikken er mikset av anerkjente DJ´s og satt sammen spesielt for konseptet

Build’n Burn er en del av det nye medlemskonseptet til Sats Elixia, og vil koste 200 kroner ekstra i måneden for medlemmene som velger dette som tilbud.

Betegner det som suksess

Markedssjef Kristiansen er godt fornøyd med gjennomslaget, og at Sats Elixia har valgt Skillmill.

– Det blir spennende å følge med og vi håper på suksess for Sats Elixia med dette konseptet.

Under lanseringen av Skillmill i fjor vår, uttalte daglig leder Kristian Eliasson at målet for fjoråret var at ti sentre skulle på kundelisten for møllen.

– Vi skal bygge et kompetansemiljø rundt Skillmill, fastslo han – og la til at man nok måtte vente til 2017 før man så de første spesifikke Class Training-konseptene med Skillmill, utenfor rammene av et tradisjonelt treningssenter.

Fasit så langt er 120 solgte enheter i det norske markedet, fordelt på ca. 40 ulike sentre. Dette er langt over forventingene og markedssjefen betegner det som en stor suksess.

Hva er salgsmålet for i år?

– Målet for i år er å fortsette å posisjonere oss med Skillmill-konseptet og de unike bruksområdene dette produktet har, også innenfor helse og rehabilitering, sier Kristiansen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]