annonse

annonse

Vant mot Spenst i lagmannsretten

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter å ha blitt alvorlig skadet på trening saksøkte Liss-Merethe Hermansen treningssenteret Spenst Alta. Hun tapte i tingretten, men vant i lagmannsretten.

– Jeg har nesten ikke ord, dette betyr så enormt mye. Det er en stor seier. Ikke bare for meg, men for alle medlemmene på Spenst, sier Liss-Merethe Hermansen til NRK.no , etter at det mandag ettermiddag ble klart at hun vant ankesaken etter en treningsulykke på Spenst i Alta.

Det var en bolt i sykkelsetet som knakk og forårsaket ulykken på treningssenteret i Alta, og førte til at Liss-Merethe Hermansen ble skadet.

Advokat Einar I Lohne mener dommen de først fikk i Alta tingrett var både mangelfull og svak. Han forteller at de denne gangen fikk det akkurat slik de ønsket og er godt fornøyde med det.

– Når det skjer en ulykke som følge av en feil på utstyret på et treningssenter, så må treningssenteret ta ansvar for det. Ikke den personen som tilfeldigvis er til stede på treningssenteret når utstyret svikter, sier Lohne til NRK.no.

Dette er saken: Personskade på treningssenter i retten

Nå gjenstår det å se om partene må i retten igjen, eller om de klarer å bli enige med om en erstatningssum, skriver NRK.no.

Her kan du lese hele dommen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]