annonse

annonse

Velkommen til vårens store happening i treningssenterbransjen!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter flere tilbakemeldinger fra kunder som savner det populære eventet Connected Experience Convention, relanserer vi nå konseptet i en oppgradert og bedre versjon.

Gjør deg klar for faglig påfyll, bransjekunnskap, innovative treningskonsepter og fantastiske treningsopplevelser – du er herved invitert til Technogym CONNECTED!

Tid og sted: 25. – 26. april, Family Sports Club Larvik / Farris Bad.

Vår ambisjon med Technogym CONNECTED er å skape en samlingsplass for utveksling av kunnskap og erfaring igjennom foredrag, workshops og gode treningsopplevelser som skal sørge for at du er «CONNECTED to the market – to the trends – to your customers».

I tillegg til dette vet vi hvor viktig de uformelle og hyggelige opplevelsene er for både å bygge eget team, samt å bli kjent med andre i bransjen. Derfor har vi valgt å også ha fokus på sosiale arrangementer på kveldstid.

Vi ønsker å gjøre dette til et event hvor du og dine ansatte kan samles for å bli inspirert, utvikle dere faglig og forretningsmessig, samt å få tilbringe tid sammen med hverandre og andre dyktige folk i bransjen. Programmet er bygget opp slik at alle som deltar vil kunne følge et «spor» som reflekterer deres rolle og ansvar på senteret.

Så om du er eier, daglig leder, mellomleder, PT, resepsjonist, sykkelinstruktør eller salinstruktør, så vil du finne noe som er interessant.

Aktivitetene kommer til å gjennomføres i de splitter nye lokalene til Family Sports Club i Larvik. Rett over gaten ligger Farris Bad som kommer til å dedikeres til dette arrangementet denne helgen. Her kan du delta på «get together» og festmiddag, samt at dette blir hotellet for deg som ønsker å overnatte i Larvik denne helgen.

Les mer og meld deg på Technogym Connected!

– Hensikten med Technogym Connected er å bidra med kompetanseheving og inspirasjon. Det er samtidig en fin måte å få vise frem våre produkter og formater, og la deltakerne se hvordan digitaliseringen kan gi en helt ny dimensjon til gruppetimer, uttaler Kjell Olav Engen, Sales Manager i Qicraft.

Noe for alle på senteret

I år har vi lagt opp timeplanen slik at vi får vist frem de mest populære Technogym-formatene, samtidig som vi tilbyr alt fra yoga til dans, salg og strategi. Du finner alt fra rene SKILLRUN løpetimer, bootcamptimer i SKILL ZONE, sykkelfest og workshops på GROUP CYCLE, til mer tradisjonell sirkeltrening, dans og Yoga.

I tillegg byr vi på faglig og praktisk inspirasjon for PT, og et eget lederspor med fokus på strategi, innovasjon, drift og salg. Alt levert av de største og mest interessante profilene bransjen har i dag!

Enten du er drifter/eier av et treningssenter, jobber som personlig trener, gruppeinstruktør, sykkelinstruktør, jobber med trening innenfor rehabilitering eller rett og slett bare er over gjennomsnittet glad i trening, så kommer dette til å bli en fantastisk helg med inspirasjon, faglig påfyll og gode opplevelser både med og uten svette!

Her får du en forsmak på hva du kan forvente deg i SKILL ZONE. Video fra NIH Convention 2019.

Timer og foredrag

Utfordre deg selv, kjenn på mestringsfølelsen, hent ny inspirasjon og motivasjon. Tilegne deg ny kunnskap, lær mer om treningstrender og hvordan du kan dra nytte av disse på ditt senter.

Noen av de sterkeste navnene i bransjen kommer for å dele sin kunnskap og sine erfaringer med deg denne helgen. Se timeplan, timebeskrivelser og informasjon om instruktører og foredragsholdere under.

Se timeplan for årets Technogym Connected Convention.

Her finner du timebeskrivelser for Technogym Connected 2020.

Instruktører og foredragsholdere

Et stjernelag av instruktører!

Til årets Technogym CONNECTED har vi med oss noen av de beste og sterkeste navnene i bransjen! Hver og en av våre instruktører og foredragsholdere er spesialister på sitt felt og gleder seg til å inspirere, motivere og tilføre deg energi, kunnskap og engasjement.

Vi kan tilby deg en helt unik blanding av kunnskap, erfaring og opplevelser under årets Technogym Connected – med fokus på både trening og business.

Meld deg på nå!

Spørsmål vedrørende Technogym Connected, kontakt; Mari Hansen, Marketing Specialist Qicraft Norway AS; mari.hansen@qicraft.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]