annonse

annonse

Vellykket boutiqe-konsept på brygga

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Studio Jobbsprek på Aker Brygge vaker øverst i trendbildet med nyvinningen The Pit: Høyintensiv trening med maks 20 deltakere.

Møller, kasser og kettlebells – lys, lyd og høy intensitet. Gruppetreningskonseptet The Pit har slått godt an hos de som trener på Studio Jobbsprek, ifølge assisterende senterleder Margaret Knutson Aase.

– Folk synes konseptet er tipp, topp. Spesielt blant bedriftskunden har det slått an. Maks kapasitet per time er 20 deltakere og på bedriftstimene pleier det å være proppfullt, forteller Knutson Aase.

Studio Jobbsprek startet opp med konseptet The Pit i oktober i fjor. Knutson Aase beskriver konseptet som høyintensiv trening, en blanding av løping og styrketrening:

– Vi jobber med hypertrofi, der fokus er at øvelsene skal være tunge fremfor at det skal være mange repetisjoner. Det skal være tungt, og det skal være forutsigbart for medlemmene – der vi jobber vekselvis fra mølle og ned på gulvet i forskjellige varianter.

Klippekortbasert

The Pit er et klippekortbasert, boutiqe-konsept og ikke inkludert i standard medlemskapet. Studio Jobbsprek kjører åtte åpne timer i uken i tillegg til bedriftstimene.

– Er det et konsept dere har kommet opp med?

– Det er klart at treningstypen har vi ikke funnet opp, men akkurat den timetypen, og navnet, er det vi som har kommet opp med.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Den assisterende senterlederen vektlegger at det kun er 20 plasser per time.

– Det fokuserer vi på i alt av gruppetrening. Det skal være små grupper der alle får god oppfølging, slik at ingen føler de drukner i mengden.

Høyt prisnivå

Innkjøringstilbudet for deltakelse på The Pit har vært ca. 250 kroner per time, avhengig av hvor mange klipp kundene kjøper.

Knutson Aase forteller at Studio Jobbsprek nå har ca. 750 medlemmer på senteret, pluss en del som kun kjøper PT-timer.

I tillegg har Studio Jobbsprek «All Inclusive»-konseptet, som har nådd 120 kunder. Et all inclusiv-medlemskap koster ca. 11 000 kroner i måneden! Et tradisjonelt medlemskap koster 990 kroner måneden med 12 måneder binding.

– Er det kun finansfiffen som trener hos dere?

– Nei, vi har vanlige medlemmer også, men det er klart det er mye av folk som bor og jobber på Aker Brygge og området rundt som ønsker å prioritere tilrettelagt trening i et rått treningssenter.

Skal være best

– Hvordan skiller Studio Jobbsprek seg ut i floraen av tilbud i hovedstaden?

– Det er først og fremst at vi kjører alt «all in»: Vi skal ha det beste utstyret, de beste PT-ene, den beste kaffen etc. Alt skal være 100 prosent, hele tiden. Det er fryktelig gøy å jobbe sammen med de tre eierne av senteret for de kjører alltid på 100 prosent.

– Dessuten er vi veldig opptatt av å tilpasse oss medlemmene. Hvis vi ser at vi for eksempel trenger flere møller, er vi veldig dynamiske på at vi tilpasser oss de som er rundt oss. Vi er dyrere enn andre, men vi ønsker ikke å konkurrere på pris – men på opplevelsen man får når man er her og trener, fastslår Knutson Aase.

– Så hvem er den største konkurrenten?

– Litt «cocky» kanskje, men jeg føler ikke at vi har noen direkte konkurrent her. Den nærmeste rundt oss er SATS Elixia – men vi konkurrerer ikke om de som vil trene på SATS, for det matcher vanligvis ikke hva de vil investere i treningen sin. Hvis man vil trene på et fint senter der alt alltid er på stell, så trener de her, sier Knutson Aase.

LES OGSÅ: Gruppetrening og HIIT på trendtoppen

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]