annonse

annonse

Vellykket debut fører til flere conventions

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Norway IKFF Convention ble arrangert i Trondheim helgen 26. – 28. april. Initiativtakerne er såpass fornøyde at de vil videreføre konseptet til flere byer i Norge.

– Prosjektet ble meget vellykket, og vi hadde besøk av deltakere både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi hadde de internasjonale instruktørene Steve Cotter og Ken Blackburn i kettlebells, Bulgarian Bags og body workout, opplyser Lars E. Reiten – arrangøransvarlig for Norway IKFF Convention.

Det ble også instruert i body flow og Tengu fitness av Pawel Widuto og fitness boksing av Allan Fallrø.

– Dette gikk over tre dager, der den første dagen gikk med til basistrening i kettlebells og Bulgarian Bags og videreføring på dag nummer to.

FORNØYDE HERREMENN: Ken Blackburn (t.v.), Lars E. Reiten, Pawel Widuto, Allan Fallrø og Steve Cotter. (Foto: Norway IKFF Convention)

– Den siste dagen ble det lagt opp til at deltakerne kunne booke seg på private timer med instruktørene. Flere benyttet seg av dette, sier Reiten – og fastslår at arrangementet ble såpass vellykket at de kommer til å videreføre konseptet Norway IKFF Convention.

– Det er mulig vi dukker opp andre byer i Norge. Det er i alle fall noe vi ønsker oss, sier han.

Traff målet

– Hvor mange deltok og hvor fornøyde er dere med det?

– Vi var en plass mellom 50-60 deltakere. Og det er vi fornøyd med siden det er første gang det blir arrangert et slikt konsept. Men det kunne vært enda flere deltakere fra selve Trondheimsområdet, sier Reiten.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Primus motor, faglig ansvarlig og instruktør Allan Fallrø uttalte tidligere at de skulle være fornøyde med 50 deltakere. I saken «Drar i gang kettlebells convention med amerikansk superduo» sa han:

– Om vi får 50 personer med på dette – som er et lavt antall – er vi fornøyd, men vi vil gjerne starte et sted og gjennomføre et arrangement slik at det kan spre seg videre. Det sitter mange og lurer på hva kettlebells er, og får vi med noen ekstra utover de som er ihuga kettlebells-elskere, har vi vunnet.

Vurderer å utvide konseptet

Etter evalueringen av arrangementet er det staket ut en retning om at Norway IKFF Convention skal arrangeres på nytt i Trondheim, eller andre byer i Norge.

– Det går den veien, ja, men vi har ikke tatt en avgjørelse på omfanget ennå, sier Reiten

– Når har dere eventuelt tenkt å arrangere dette, og vil det da også være med internasjonale instruktører?

– Vi vil jobbe med å få til flere arrangement i løpet av 2020, og store internasjonale instruktører vil det også bli neste gang. Det er også aktuelt å samarbeide med nye aktører innenfor dette miljøet, fastslår Reiten.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]