annonse

annonse

Vest Helse med innsamlingsaksjon til mennesker på flukt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lørdag 12. mars arrangerer Vest Helse & trening en treningsdag med en rekke gruppetimer for å samle inn penger til humanitær hjelp for ukrainere på flukt. Daglig leder Torbjørn Fritzen oppfordrer andre i treningsbransjen til å gjøre noe tilsvarende.

Innsamlingsaksjonen skjer i samarbeid med den Ukrainske Forening i Norge.

Vi er alle sammen daglig vitner til grusomhetene som utspiller seg i Ukraina. Mange her hjemme føler ikke bare frykt, men også hjelpeløshet, skriver Vest Helse på sine nettsider.

Daglig leder Torbjørn Fritzen forteller til Treningsindustrien.no at de den 12. mars oppfordrer alle medlemmer til å besøke senteret for å trene – og samtidig bidra med en donasjon til den Ukrainske Forening i Norge.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Matcher medlemmenes bidrag

– Vi ønsker å bistå mennesker på flukt med humanitær hjelp. Vårt bidrag vil ikke være stort, men det vil kunne hjelpe flere barn på veien hit og i møte med Norge. Vest Helse & trening vil matche alle medlemmenes donasjoner, forteller han.

Det betyr at et bidrag fra et medlem på 300 kroner, i realiteten blir 600 kroner.

Treningstimene lørdag 12. mars er åpne også for ikke-medlemmer, og Fritzen håper at flest mulig tar med venner og familie for å bidra denne dagen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Oppfordrer andre til å gjøre noe

Fritzen oppfordrer andre treningssentre og kjeder til å være med å utgjøre en forskjell for mennesker i en svært vanskelig situasjon.

– Vi kan nok samle inn en del, men hvis vi hadde fått til at hele bransjen i Norge hadde blitt med på noe tilsvarende – kunne vi totalt sett samlet inn mange penger. Vi jobber jo med liv og helse hver dag, og vi kan skape en bevissthet rundt dette, sier han.

– Vi lager en treningsdag med masse korte timer, hvor folk kan shoppe litt rundt samtidig som de bidrar. Vår oppfordring og utfordring går til både enkeltstående sentre og ikke minst kjedene: Sammen kan vi samle inn masse penger for å hjelpe menneskene i Ukraina!

Ledelsen i Vest Helse & trening: Christian Wiig (f.v.), Torbjørn Fritzen og Jan Kristian Huus.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]