annonse

annonse

– Vi skal bli Vestbys beste treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Da Linn Solvang og Uno Wackelin åpnet dørene til Gym1540 for fem måneder siden, hadde de ikke sett for seg at det skulle gå så bra så fort. Nå er de på utkikk etter nye lokaler i Vestby.

Det skriver Vestby Avis.

Ifølge treningssentergründerne får de flere nye medlemmer i uka, og nå har Gym1540 fått så mange medlemmer at de ser seg nødt til å utvide. Planen var å være der de er i dag om et år.

– Treningssenterbransjen fungerer som en sil der målet er å ha like mange nye medlemmer som de som faller ut. Vi ønsker ikke å ha noe bunnfall og derfor følger vi opp medlemmene våre godt og tett, sier Solvang til avisen.

– Planen vår er å bli Vestbys beste treningssenter i løpet av ti år. De fleste treningssentre er bygd for de 20 prosentene som liker å trene, men vi vil lage et senter som er for de resterende 80 også, fortsetter hun.

I dag har Gym1540 studio og gruppetreningsrom i ett, og nå er planen å finne et lokale med eget gruppetreningsrom og satse mer på gruppetimer. Nyåpning av senteret er planlagt til september, ifølge Vestby Avis.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]