annonse

annonse

Vi søker dyktige personlige trenere til alle våre sentre i Mova

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Vi søker dyktige personlige trenere til alle våre sentre i Mova, både bemannede fullskalasentre, samt ubemannede xpress sentre. Mova satser på PT-yrket og ønsker å få flere av grupperings medlemmer til å benytte seg av denne kompetansen. Vi er derfor på jakt etter flere engasjerte og dyktige medarbeidere.Å jobbe som PT i Mova innebærer at du får blant de aller beste betingelsene i bransjen, og ikke minst blir du en del av et team som hjelper deg med å lykkes. I tillegg får du individuell oppfølging fra noen av landets dyktigste coacher for PTer, som har over 25 års erfaring med å hjelpe PTer å lykkes og som også selv har jobbet som PT i svært mange år. Vi har utviklet et nytt system og bl.a. en unik onboardingprosess, som gir deg den beste hjelpen og tryggheten som er viktig i en oppstartsfase.Som personlig trener (PT) skal du trene, veilede og coache våre medlemmer slik at de når sine individuelle mål. Du vil rapportere til daglig leder/PT-ansvarlig.

Som personlig trener er dine arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre grundig behovsanalyse av kunder, og basert på dette designe individuelle treningsopplegg.
 • Planlegging og gjennomføring av egne PT-timer
 • Drive frem og utvikle egen kundeportefølje
 • Salg av PT-timer, tjenester og produkter
 • Kostholdsveiledning
 • Være en positiv bidragsyter senteret, og jobbe sammen med teamet om å nå senterets målsettinger

Kvalifikasjoner

 • Du har minimum ett års utdanning (tilsvarende 60 studiepoeng) innen relevant fagområde, f.eks. fra PT-utdanninger som AFPT, Active education, NIH, m.m.
 • Utdanning fra høyskoler eller universitet er en fordel, enten årsenhet, bachelor eller master, i f.eks. Fysisk aktivitet og helse, Idrettsvitenskap, lærerutdanning, m.m.
 • Du har bred kunnskap og egeninteresse for trening og kosthold
 • Du må være kunde- og serviceorientert og ha et genuint ønske om å hjelpe andre mennesker å lykkes med trening
 • Du evner å motivere og engasjere mennesker
 • Du er resultatorientert og motiveres av salg og måloppnåelse

Vi ser etter deg som trives med en hektisk arbeidshverdag og en sosial arbeidsplass. Om du ønsker en karriere i en av landets hurtigst voksende treningssenterkjeder, håper vi å høre fra deg. Vi kan friste med gode lønnsbetingelser, engasjerte og inkluderende kolleger, og en stor, trivelig medlemsmasse.

Om arbeidsgiveren

Gjennom partnerskap utvikler MOVA en kompetansedrevet multilokal aktør innen trening og helse. Virksomheten består i dag av over 80 treningssenter i Norge, og har som ambisjon å være den mest inkluderende aktøren i våre regioner.

Våre merkevarer/sentere i dag:
Nr1 Fitness
Sprek365
Toten Treningssenter
Trento
Trimhuset
Sportytude
Gnist Trening og Helse
Mysen Treningssenter
Ditt Treningssenter
Form Treningssenter
Sprek og Blid
Aktiv Treningssenter

MOVA ønsker å motivere folk til et aktivt, sunnere og bedre liv. Dette gjør vi gjennom å tilby tjenester som passer for folk i forskjellige aldre og med forskjellige treningsgrunnlag, samt faglig kompetanse på forebyggende trening og behandling. Våre sentre er også sosiale møteplasser hvor våre kunder føler tilhørighet. Det er først og fremst våre 1000 ansatte som får folk til å føle seg hjemme hos oss, og denne kundeopplevelsen jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle. I sum bidrar dette til å redusere terskelen for å dra på trening, som er vår misjon.

Det er ikke mulig å etterleve det ovennevnte kundeløftet uten dyktige, motiverte ansatte. Vi fokuserer derfor også på et sterkt verdiforslag til eksisterende og potensielle ansatte, slik at de trives, føler seg verdsatte og gis rom til å utvikle seg selv, enten faglig eller som ledere.

Søk nå

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]