annonse

annonse

Vi søker selger (fristen er ute)

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

eleiko800x8001Eleiko Sport AS utvider staben og søker med dette vår tredje medarbeider i Norge!

Eleiko Sport AS er et heleid datterselskap av svenske Eleiko Group. Eleiko er i utgangspunktet en produsent av frivektsutstyr til idrett, og har over 1000 verdensrekorder på sine berømte skivestenger. I dag er vi en svært relevant aktør for treningssentre, crossfit boxer og andre treningsarenaer.

Porteføljen er potent og svært relevant for dagens treningssentre, da vi med kun Eleiko utstyr ofte kan dekke 30 til 50% av kvadratmeterne. Vi distribuerer også merkevarene Woodway tredemøller, Gym80 styrketreningsutstyr samt cardioutstyr fra Intenza Fitness. Vår visjon “En sterkere verden” er grunnlaget for vår virksomhet, og vi prøver å ”practice what we preach”.

Eleiko er et selskap i sterk vekst med betydelige investeringer i produktutvikling, nye markeder og education . Vi verdsetter en dynamisk og trivelig arbeidsmiljø hvor ansatte og kunder kan trives og utvikle seg. Vi holder til i et trivelig kontorfellesskap rett utenfor Moss, kun 3-4 minutter fra E6 og 45 min fra Oslo.

Stillingsbeskrivelse
Som selger på Eleiko er din primære oppgave å hjelpe våre kunder å finne rett løsning for deres drift. Du er ansvarlig for hele salgsprosessen fra bestilling, kundebesøk, behovsanalyse, skrive tilbud og close salg. Du vil følge opp og videreutvikle eksisterende kunder. Du har eget salgsbudsjett og vil ha ansvar for både eksisterende og nye kunder.

Hva leter vi etter?
Du bør ha salgserfaring og kunne vise til gode salgsresultater. Du har gode kommunikasjonsevner og god kjennskap til norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Du må ha sertifikat og disponere egen bil. Du må belage deg på mye reiseaktivitet spesielt det første året.

Vi legger stor vekt på dine personlige egenskaper og ser etter en person som er systematisk, analytisk, kreativ, ærlig og hjelpsom. Du bør også være ivrig, lærevillig og ydmyk. Positiv grunn innstilling er også et must da vi liker å ha det hyggelig på jobb. Du må selvfølgelig også omfavne trening og en aktiv livsstil.

Søknad
Din søknad vil vi gjerne ha så snart som mulig, men ikke senere enn 28.11.2016. Send din søknad til daniel.eriksen@eleiko.com. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Daniel Eriksen på tlf 926 50 231.

Eleiko Group er aktiv i fitness og trening industri og bygger sin virksomhet rundt vårt eget merkenavn Eleiko – et navn som mange forbinder med “verdens beste skivestenger . Siden 1957, er over 1000 verdensrekorder satt i vektløfting, med hjelp av en Eleiko skivestang og i dag leverer vi Eleiko utstyr til de største mesterskap verden over. Selskapet har de siste årene utviklet seg til en omfattende leverandør til gym og treningsfasiliteter . Selskapet har en omsetning på over 200 millioner kroner og har ca 80 ansatte fordelt på Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Russland og USA.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]