annonse

annonse

– Vi tåler ikke en ny nedstengning

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eier og daglig leder ved Haugesund Aerobic og Treningssenter, Heidi Anfinsen, er livredd for arbeidsplassene på senteret. For å få tilbake medlemmene hun mistet i løpet av nedstengningen, er hun avhengig av å tilby dem et trygt treningssenter.

Det skriver Haugesunds Avis.

– Levebrødet vårt er de faste medlemmene som betaler hele året. De skal slippe å føle frykt for å komme hit og trene fordi vi slipper inn studenter fra Bergen som vil betale en ukes medlemskap, sier Anfinsen.

Hun mistet halvparten av medlemsmassen de tre månedene senteret måtte holde stengt, men langt i fra alle er tilbake, ifølge avisen.

På treningssenterets Facebook-side er det lagt ut en oppfordring om at personer som har vært i byer med høy smittefare, må ha testet negativt og være symptomfrie før de kommer for å trene hos Haugesund Aerobic og Treningssenter.

Anfinsen beskriver tiden etter åpningen som «drittøff».

– Vi har ikke kapasitet til å ha like mange folk i jobb. Vi var 45 ansatte, men har måttet si opp fire personer som jobbet i resepsjonen. Fokuset vårt nå er å overleve. Vi har vært i motvind før, men tåler nok ikke en ny nedstengning, sier Anfinsen til Haugesunds Avis.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]