annonse

annonse

Vibrerende sykkeltimer for alle nivåer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gjør som LEVEL AS i Tønsberg og tiltrekk flere medlemmer til dine spinningtimer med revolusjonerende utstyr fra Matrix Fitness og Casall PRO.

Matrix Indoor Bikes vibrerende farger gir en pulsøkende motivasjon samtidig som den holder alle medlemmer on-track for å nå sine mål – uansett nivå og treningserfaring.

La dine spinningtimer bli en kjernekomponent i din gruppetimevirksomhet med hjelp av utstyr som tiltrekker, motiverer og beholder medlemmer. Opplev kombinasjonen av smart ergonomi og effektivisert serviceberedskap, sammen med en unik programmering.

Dine medlemmer merker forskjellen med mer konkrete resultat som igjen fører til forbedret engasjement og hyppigere besøk. En utelukkende win-win-situasjon for alle involverte.

«Vi skiftet til Matrix sine sykler i april 2019. Tilbakemeldingene fra våre medlemmer er også at sykkelen gir en god sykkelopplevelse. Den er lett å tilpasse uansett størrelse og ønsket sittestilling. Uansett om man velger å benytte seg av watt-teknologien eller bare koble eget pulsbelte opp mot sykkelen, har man direkte tilgang på alle data via blåtann-overføring. Totalt gir syklene en bra opplevelse både for mosjonister og syklister.» – Irene Aarø (eier LEVEL AS)

Utallige egenskaper

God ergonomi er Alfa og Omega for å ta dine medlemmer gjennom en svett sykkeltime uten å få vondt.

Formen på setet gjør til og med de lengre og mer intensive sykkelturene komfortable. Håndtakene er tilvirket for behagelige og forskjellige posisjoner, med en vannflaskebeholder og motstandsregulering nærme hendene, slik at dine medlemmer enkelt kan justere den magnetiske motstanden etter behov og dagsform.

Syklene i Indoor Bike-serien har utallige egenskaper rettet mot de forskjellige segmenter og forskjellige sykkelkonsepter, og kommer med tre ulike skjermer.

En medlemsfavoritt

CXP har en intuitiv touch-screen som tilbyr engasjerende grafikk og LED-farger som hjelper instruktører med å øke intensiteten (kompatibel med ANT+ og Bluetooth).

CXM har en bakgrunn-belyst LCD-konsoll som tydelig viser nødvendig data og tilbyr intuitiv brukersnitt ved skifte mellom watt, puls, RPMs eller runder (kompatibel med ANT+ og Bluetooth).

Også CXC har en trådløs LCD-konsoll som viser RPMs, kalorier, avstand, tid og puls via et pulsbelte (valgfritt).

Ytelse, komfort og design gjør Indoor Bike til en favoritt for medlemmer. Deres enkle, solide oppbygging og minimale underhold gjør dem til det beste valget for eier, trenere og servicetekniker.

 
Les mer om Indoor Bike på casallPRO.no eller kontakt oss på post@casall.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]