annonse

annonse

– Et viktig verktøy for å forebygge doping

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fredag 27. april ble Antidoping Norges infomasjons- og samtaletjeneste Dopingkontakten relansert på MESH i Oslo sentrum.

En rekke trenings- og kostholdsinteresserte bloggere og influencere hadde møtt opp for å få med seg relanseringen, som blant annet inneholdt foredrag om temaer som sosiale medier, kroppspress, influencing, dopingbruk og prestasjonsbasert medisinering, ifølge Antidoping Norge.

I tillegg til e-post og telefon, vil Dopingkontakten nå også omfatte en chattetjeneste som er åpen tirsdag til fredag mellom klokken 11 og 19.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Dopingkontakten er en samtale- og informasjonstjeneste knyttet til doping i et samfunnsperspektiv, og er et viktig verktøy for å forebygge doping og gi økt informasjon knyttet til tematikken, sier avdelingsleder for forebygging og folkehelse, Fredrik Lauritzen.

Bred målgruppe

Dopingkontakten betjenes av personale med kompetanse på spørsmål om doping, trening, mestring og motivasjon.

Målgruppen for tjenesten er bred.

– På den ene siden ønsker vi å øke kunnskapen til personer som kan berøres av temaet gjennom yrkene sine, som for eksempel helsepersonell, politi, lærere og andre. På den andre siden ønsker vi også å forebygge doping blant ungdom og formidle gode holdninger til trening og kropp, sier Lauritzen.

– Det var et vellykket opplegg med flinke foredragsholdere og spennende temaer. Vi fikk besøk av mange bloggere og influencere med store følgerskarer i sosiale medier, og jeg håper de vil bidra til å spre gode holdninger og støtte opp om rene treningsmiljøer, sier Lauritzen.

Her finner du Dopingkontakten

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]