annonse

annonse

Vil etablere «teqball» i Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Are Slettahjell står bak nyvinningen Teqball Norge. – Følger vi trendene fra andre land så kommer dette til å bli en suksess på markedet, sier Slettahjell.

– Etter mye forhandlinger og prosess over flere år har jeg kapret agenturet på Teqball i Norge. Jeg fikk agenturet foran flere store norske aktører, opplyser Slettahjell.

Til daglig jobber han som senior account manager i ata treningsutstyr.

Teqball er en ballsport som spilles på et buet bord, som kombinerer elementer av fotball og bordtennis. Spillerne slår en fotball frem og tilbake med hvilken som helst del av kroppen – unntatt armer og hender.

Teqball kan spilles mellom to spillere som et enkeltspill, eller mellom fire spillere som et dobbeltspill.

Teqball er populært også blant profesjonelle fotballspillere.
Vokser fort

– Teqball er verdens raskest voksende sport med teqball-forbund i 90 land verden over. Teqball har representanter som Neymar og Messi, samt de største klubbene i verden, ifølge Slettahjell.

Produktet Teqball Norge skal få ut i markedet, er teqball-bordene som man spiller «fotballtennis» på.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Bordene har vunnet prestisjetunge priser. Disse bordene skal selges til fotballklubber, idrettsanlegg, skoler, aktivitetsparker – og til og med treningssentre, sier Slettahjell – og legger til at det nå også har kommet et bord egnet til privat bruk, og som kan stå i hagen eller i kjelleren.

– Vi skal levere tre forskjellige typer bord; Teq Lite, Teq One og Teq Smart. Lite er det rimeligste bordet og egner seg til privat bruk, i idrettshaller og annen innendørs bruk. De andre bordene er myntet på skolegårder, aktivitetsparker og fotballbaner. De er rustfrie og kan stå ute året rundt.

Teqball Smart
Blir ved sin lest

Teqball Norge har kontorer og lager i Trondheim, og første container med bord er snart på vei.

– Følger vi trendene fra andre land så kommer dette til å bli en suksess på markedet. Vi skal både være forhandler av disse bordene samt bygge opp sporten i Norge.

Slettahjell eier 52 prosent i selskapet, og skal ha styreplass.

– Jeg har fått med meg et utrolig bra team som skal jobbe med dette spennende prosjektet. Jeg kommer til å fortsette der jeg hører hjemme, i treningsutstyr-bransjen, og ha fullt fokus på ata – hvor jeg trives utrolig godt, forteller Sletthjell.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Målet er tresifret

– Hva er målet for 2021 – og på litt lengre sikt?

– Målet for 2021 er å nå ut med denne spennende sporten/aktiviteten til hele Norges befolkning. Vi ønsker å nå ut bredt og ha bord stående i hager, skoleplasser, i aktivitetsparker og på fotballbaner.

– Når det gjelder salgsmål så ønsker vi ikke å røpe for mye, men vi kan si såpass at vi skal levere et tresifret antall bord, sier Slettahjell.

Han vil ikke gå ut med nøyaktig pris før lansering, men indikerer et prisleie mellom 15 – 50 000 kroner inkl. mva.

– Tror du treningssentre vil ofre plass på dette?

– Treningssenterbransjen er i stadig utvikling og det kommer alltid nye ting på markedet. Se for eksempel på padel-tennis som har blitt en stor hit. Fotball er verdens største sport, og folk elsker ting som har med fotball å gjøre.

– Teqball tar relativt liten plass, og man kan trene fire personer samtidig på ett bord. Hvis man liker å tenke nytt så tror jeg absolutt teqball har en forutsetning til å bli en hit på treningssentre. Kanskje det kommer noen rene teqball-sentre også?

Are Slettahjell (t.h.) venter på at lageret skal fylles opp.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]