annonse

annonse

Vil gi medlemmene kostholdforståelse med nytt tilbud

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Toten treningssenter, med sine 10 sentre, har inngått en avtale med TD-metoden AS om et nytt vektreduksjonskonsept. Konseptet baserer seg kun på vanlig mat – ingen produkter eller kosterstattere.

Trine Dahlmo, som er grunder bak metoden utga boken «Lettere» i 2018 der metoden er beskrevet. Kurskonseptet bygger videre på boken, og gir deltakerne en kostholdforståelse som de har med seg resten av livet, ifølge en pressemelding.

– Etter at vi startet med Trine Dahlmo-metoden på TT-Gjøvik og Lena i januar 2021 har det tatt helt av, til tross for en tøff tid med covid-19, forteller Tina Løkken Molstadkroken, fagansvarlig for kurs i livsstilsendring,

– Det er slutt på ja- og nei-mat og snevre kostplaner. Nå handler det om å gi kursdeltagerne forståelse for hva som kan kombineres med hva.  Kurskonseptet er bygget opp på en pedagogisk og gjennomtenkt måte slik at kunnskapen og forståelsen øker i takt med at kiloene renner av, fortsetter hun.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Gode resultater

Trine Dahlmo-metoden tilbyr et nytt kurskonsept, basert på Trine Dahlmos lange erfaring som ernæringsterapeut. Det er en kursserie på fire moduler som er enkelt for kursholder og senter å gjennomføre og gir gode inntjeningsmuligheter, ifølge pressemeldingen.

Fra venstre: Tina L. Molstadkroken, Elisabeth Aaslund, Linn Stranden, Toten Treningssenter.

«Vi er stolte og glade for å ha fått med oss en så solid senterkjede som Toten treningssenter. Til tross for nedstengninger og tøffe tider i bransjen, har de hatt stor suksess med sine Trine Dahlmo-kurs siden lansering i slutten januar.

De har de hatt over 70 deltakere og opplever fantastiske resultater. Nå ønsker Toten treningssenter å satse på alle sine sentre. Trine Dahlmo-metodens kurs vil nå være tilgjengelig for folk på Toten treningssenter helt fra Hønefoss i sør til Fagernes i nord», heter det videre.

Girer opp til høsten

– Vi har skrevet storkontrakt med TD-metoden AS slik at alle våre fantastiske medlemmer kan få mulighet til å delta på kurs der de bor, sier Moldstadkroken.

Fra høsten av vil det være mulig å være med på Trine Dahlmo-kurs på minst åtte av Toten Treningssenters ti sentre.

– Vi har samlet en fantastisk stall med dedikerte ansatte som i disse dager forbereder seg til et utdanningsforløp i metodens fire moduler. Vi er stolte og glad for at vi har Trine Dahlmo og hennes fagteam med i Toten treningssenter-familien, fortsetter Moldstadkroken.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

En hjertesak
Trine Dahlmo (Foto: Marte Jacobsen Åsland )

– Et nasjonalt kurskonsept bidrar til at trivsel og god helse kan bli lett tilgjengelig for alle, noe som er en av våre hjertesaker, forteller Trine Dahlmo.

– I en tid hvor stadig flere blir motløse av de mange ekstreme og motstridende helserådene som gis, ønsker vi å bidra til at private og offentlig folkehelseaktører skal fremsnakke hverandre til det beste for våre felles kunder. Når kunden lykkes, lykke vi alle sammen, fastslår hun.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]