annonse

annonse

Vil ri på PT-bølgen i Ålesund

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Warehouse Gym blir Ålesunds første treningssenter med fokus på personlig trening og små gruppetimer.

Senteret skal åpne i august 2016. Bak Warehouse Gym står det et internasjonalt trekløver fra Danmark, Sverige og England.

En av drifterne, Mike Williams, flyttet fra Danmark til Ålesund for halvannet år siden og begynte å jobbe hos Aktiv Trening et stykke utenfor byen. John Holmstedt og Errol Wilson har bodd i Ålesund i flere år, og er godt kjent med bransjen i området.

– Jeg har i mange år hatt en drøm om å starte mitt eget treningssenter, men det har blitt med drømmen – inntil jeg møtte John og Errol i Ålesund. De har samme visjoner om senter og trening som meg og vi tror at med Warehouse Gym kan vi skape et nytt og spennende treningstilbud i byen, forteller Williams.

Små grupper

I tillegg til egentrening og personlig trening, skal Warehouse Gym tilby gruppetrening i små grupper for å holde fokus på de individuelle deltakerne.

– Da kan vi jobbe mer med teknikk og gi tettere oppfølging til hver enkelt tilpasset deres nivå.

På Warehouse Gym blir det effektive og varierte gruppetimer med varighet mellom 30 – 60 minutter. Hver time har plass til maks 6 -12 personer. Tilbudet omfatter Kettlebell, Stretch & Mobility, Box N’ Weights, HIIT the gym, Slynge & core (TRX), Circuit Training og Funksjonell styrke.

PT i medlemskapet

Små gruppetreninger skal toppes med et PT-tilbud som gjør det enklere for medlemmene å benytte seg av mulighetene.

– Vanlig medlemspris er 499 kroner, som inkluderer 1,5 time med personlig trener dersom medlemmet ønsker det. Dette gir nybegynnere muligheten til å få en god start, samtidig som at mer erfarne kan få hjelp til for eksempel å forbedre teknikk eller treningsprogram.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Warehouse Gym har satt opp forskjellige modeller og pakkepriser for PT-tilbudet. I «Gullpakken» er det en PT-time i måneden inkludert medlemskap, med totalpris 749 kroner per måned. I den største pakken «Platinapakken» er det fire PT-timer til 1990 kroner per måned inkludert i medlemskapet.

– Vi vil tilby dette så billig som mulig slik at alle kan ha mulighet for oppfølging til en god pris. I denne pakken kan man si man får medlemskapet for 249 kroner i måneden, sier Williams.

I den største pakken «Platinapakken» er det fire PT-timer til 1990 kroner per måned inkludert medlemskapet.

– Det betyr egentlig gratis medlemskap, fastslår Williams.

Vil differensiere seg

– Vi ønsker å bygge opp PT-miljøet i Ålesund, og skape bevissthet om at personlig trening ikke bare trengs for vektnedgang eller nybegynnere, men også for de som er godt trent som vil ta steget videre og bli enda bedre. Vi ønsker å skape et godt treningsmiljø og et community. Vi har fått tilbakemeldinger fra mange som sier at dette har manglet i Ålesund.

Williams beskriver etterspørselen etter PT-timer som stor i Norge, sett i forhold til Danmark.

– Jeg har aldri solgt så mange PT-timer som jeg gjør her, selv om jeg har jobbet på dobbelt så store sentre i Danmark. I Norge vil man gjerne ha mer oppfølging, og er villige til å betale for profesjonell hjelp å komme seg videre.

Sikter mot 500

Totalt har de tre eierne investert 1,2 millioner kroner i utstyr. Concept har levert alt, utover syv spinningsykler som de har kjøpt fra en tidligere arbeidsgiver.

– Vi undersøkte markedet så godt som mulig, og det er ingen hemmelighet at kvalitet er viktig. Vi kunne ikke ønsket oss et bedre utstyr enn det vi har fått.

På medlemssystem har Warehouse Gym valgt Exceline.

– De hadde den beste helhetspakken for vårt behov, og er enkelt å bruke. Det er viktig for oss at dette bare fungerer. Innmelding skal kundene stå for selv. Det gjør det lettere for oss slik at vi kan konsentrere oss om kundene og trening i stedet for administrasjon, fastslår Williams.

– Hva er ambisjonen deres med tanke på antall medlemmer?

– Vi har ambisjon om 500 medlemmer i oppstartsåret, med rundt 200 av disse i presale. Det vil gi oss et sterkt grunnlag til å kunne bygge opp treningstilbudet vårt videre, sier Williams.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]