annonse

annonse

Vil selge Energy Fitness’ største senter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Bjørn-Vidar Johansson har tre sentre samlet under Energy Fitness-paraplyen. Nå vil han selge det største senteret for å frigjøre tid.

Bjørn-Vidar Johansson eier tre sentre i Tønsberg-området. Nå har han bestemt seg for å selge det største senteret, Energy Fitness Vear, for å få mer tid til sin vanlige jobb og familien.

– Jeg har full, vanlig jobb ved siden av å drive treningssentre og nå vil jeg selge det største senteret for å få mer tid til dagjobben som IKT-ingeniør, forteller Johansson.

Han mener alternativet med å ansette en senterleder i stedet for å selge, ikke er aktuelt.

– Det ville uansett kreve en del jobb fra min side – og ingen har et nærmere forhold til egne penger enn seg selv, sier Johansson og ler.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Rundt 3 mill. i omsetning

– Hvor mange medlemmer er det på senteret?

Vi har mellom 600-800 medlemmer, og godt tilfang, sier Johansson – som beskriver senteret som et fullskalasenter med blant annet gruppetreningstilbud og squash.

Med en medlemspris på 439 kroner i måneden, inklusive squash og gruppetimer, eller 359 uten gruppetilbudet – indikerer det en årlig omsetning rundt tre millioner kroner.

– Er den noe utfordrende situasjonen med post-pandemi og skyhøye strømpriser en del av vurderingsgrunnlaget?

– Egentlig har det ikke noe med det å gjøre, vi har god kontroll på forbruket – og koronapandemien kom vi oss greit gjennom. Men det krevde mye jobb i tillegg til vanlig fulltidsjobb. Familien vil også se meg litt mer…

– Så per nå er dette den riktige måten å gjøre dette på. Så får man se hva som skjer i fremtiden.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Lite konkurranse

– Har du fått noe respons på Finn-annonsen? Og hvorfor Finn – det er vel en del aktører som er på jakt etter sentre i spill for tiden?

– Det var denne tiden, da… Jeg har ganske lange dager og dette krever minst mulig tid. Hvis responsen ikke er som vi vil, må vi se mot andre løsninger.

– Jeg har fått et par henvendelser allerede, så får vi se om det blir noe av. Det et veldig pent senter, vi har lagt mye jobb i det, men med tidsklemma er det bedre å få inne en ny eier som har full fokus på driften – og tid til å jobbe 100 prosent.

Johansson forteller at på vestsiden av Tønsberg er det lite konkurranse.

– Det er kun vi som har gruppetimer, squash og de fasiliteten vi har. Det har vært treningssenter der i alle år, så folk er vant til at det er et senter der.

Her kan du se detaljene om senteret.

LES OGSÅ: Energy Fitness kommer til Nøtterøy

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]