annonse

annonse

Vil tilby opptrening av Covid-19 pasienter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Vi ser et enormt behov for opptrening av koronapasienter, og ønsker å stille alle våre ressurser til rådighet, sier Christian Bache i Feelgood.

Reaktivering av mennesker med ulike fysiske lidelser er en viktig del av konseptet til Feelgood, og nå ønsker kjeden å tilby sine ressurser i forbindelse med opptrening av Covid-19 pasienter.

– Vi vet at mange som er blitt rammet av Covid-19 vil trenge opptrening i lang tid fremover. Feelgood er eksepsjonelt tilrettelagt for dette, og kjernen i det vi driver med er å få mennesker på beina igjen, forteller markedssjef Bache i en pressemelding.

Feelgood ønsker seg nå et tett samarbeid med kommuner og offentlige instanser.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Vil engasjere politikere

– Feelgood er et verktøy som får alle til å bevege på kroppen. Vi er i dialog med flere kommuner og vil engasjere politikere for å få skreddersydde opplegg som er tilgjengelig og tilrettelagt for alle, uansett utgangspunkt.

– Fra før har vi oppsiktsvekkende resultater å vise til når det gjelder blant annet MS-pasienter, og det ville vært nærmest tjenesteforsømmelse ikke å tilby hjelp med opptrening i forbindelse med Covid-19, forklarer Bache.

Treningssenterkjeden som ble gründet av Truls Nebell og Knut Ole Kopland i Vikersund i 2015, er i dag Norges fjerde største (målt i antall sentre) med 40 sentre.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]