annonse

annonse

Virke Aktiv helse ber om full gjenåpning

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Organisasjonen skriver i et brev til helseministeren at de ber om at smittevernreglene for treningsbransjen fjernes i sin helhet. Tirsdag 1. februar kommer dommen.

Virke Aktiv helse viser til brev av 11. januar 2022 der Virke Aktiv helse anmodet om gjenåpning for innendørs aktivitet i grupper/gruppetrening med minst to meters avstand og regjeringens pressekonferanse 13. januar, der det ble åpnet for slik aktivitet.

«Regjeringens beslutning var positiv og har bidratt til at flere mennesker har fått muligheten til å være i aktivitet. Dette gjelder blant annet kvinner og eldre personer, som i mindre grad benytter seg av alternative aktivitetsmåter», skriver organisasjonen.

Og fortsetter:

«Samtidig er det fortsatt slik at de nasjonale smitteverntiltakene legger sterke begrensninger på muligheten for å gjennomføre organisert aktivitet og trening i grupper innendørs.

Virke ber primært om at smittevernreglene for treningsbransjen fjernes i sin helhet, slik at virksomhetene kan vende tilbake til en ordinær driftssituasjon.

Alternativt bes det om at antallsbegrensningen for aktivitet i grupper/gruppetrening fjernes, slik at kun avstandskravet på 2 meter blir stående. Mange aktører i treningsbransjen gjennomfører sine aktiviteter i romslige lokaler der det å holde avstand er uproblematisk også ved grupper på mer enn 20 personer».

Regjeringen har opplyst at de skal holde pressekonferanse om lettelser i tiltakene tirsdag 1. februar kl. 19.00.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]