annonse

annonse

Virke Trening utfordrer Frogn kommune på treningssenterdrift

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Virke Trening mener treningssenteret ved Bølgen Bad ødelegger for det private næringsliv, og at tredjeparter kan ha krav på erstatning for det økonomiske tapet de har lidd.

Det skriver Akershus Amtstidende.

Med et brev på tolv sider møtte Virke Trening nylig opp på rådmann Harald Hermansens kontor for å diskutere driften av treningssenteret ved Bølgen Bad. Virke mener det er flere problematiske forhold ved driften, og kaller situasjonen prekær og uholdbar, ifølge avisen.

I brevet skriver Virke at flere av deres medlemmer må nå nedskalere eller står i fare for å måtte avvikle virksomheten med tilhørende bortfall av lokale arbeidsplasser.

Virke mener driften av treningssenteret kan bryte med både statsstøttereglene, markedsaktørprinsippet og at de nyter godt av en generalgaranti og konkursimmunitet. I tillegg sier Virke at det ikke kan utelukkes at det forekommer kryssubsidiering mellom badevirksomheten og treningsvirksomheten, ifølge avisen.

Rådmann Harald Hermansen innrømmer at noen av Virkes problemstillinger er utfordrende. I etterkant av møtet er han positiv.

– Vi hadde et konstruktivt og godt møte der vi gikk gjennom flere problemstillinger av felles interesse. Virke sendte noen oppmerksomhetspunkter i forkant. Disse er utfordrende, men ikke uløselige, med den organisasjonsformen kommunestyret har valgt, sier Hermansen til Akershus Amtstidende.

Les mer om åpningen i 2019: Drømmer om «Aktivitetsbyen Drøbak»

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]