annonse

annonse

Virke varsler søksmål mot Frogn kommune

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Virke Aktiv helse har sendt et brev til Frogn kommune der de reagerer på at politikerne vedtok å spytte inn 10,6 millioner kroner i økonomisk nødhjelp til treningssenteret på Bølgen.

Det skriver avisen Akershus Amtstidende.

– Private treningssentre har ikke fått dekket opp mer enn 60–70 prosent av tapet de har lidd under pandemien. Samtidig sørger Frogn kommune for at deres eget treningssenter gjentatte ganger tilføres midler for å dekke opp store underskudd, sier bransjedirektør Mee Eline Eriksson til avisen.

Sist onsdag vedtok politikerne å støtte treningssenteret med ti millioner kroner fordelt med cirka halvparten til å dekke underskudd for 2021 og halvparten som driftstilskudd for 2022.

Før onsdagens møter i formannskapet og kommunestyret varslet Virke Frogn kommune om begjæring om midlertidig forføyning og søksmål dersom politikerne fulgte rådmannens innstilling om å innvilge støtte til sitt eget treningssenter, ifølge avisen.

Politikerne i kommunestyret var klar over brevet fra Virke og varselet om søksmål, da de vedtok å gi 10,6 millioner kroner til treningssenteret på Bølgen. Men de lot seg ikke skremme.

– Vi ser ikke truslene fra Virke som skremmende. Vi har ikke noe imot at det avklares opp imot ESA, så får vi heller rette det opp når den tiden kommer, sa Venstres Line Stockholm.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]