annonse

annonse

Webinar-suksess gav Qicraft blod på tann

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nå blir det et nytt webinar med overskriften «3 råd for å styrke økonomien i 2020. Her er ekspertrådene som hjelper deg gjennom krisen».

Qicrafts første ekspertwebinar «4 tips for en knallsterk oppstart 15. juni» ble en stor suksess, ifølge en pressemelding.

De 137 deltakerne var fra treningssentre rundt om i landet og 90 prosent svarte at de fikk solide tips til hvordan de kan forberede treningssenteret til oppstart.

Etter webinaret kom det spørsmål fra deltakerne rundt økonomiske problemstillinger i bransjen. Sentereiere skal ta mange valg i denne fasen – og spørsmål rundt likviditet og kontantstøtte volder mest hodebry.

Det sporet Qicraft an til et nytt webinar som går av stabelen torsdag 4. juni klokken 14.00.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Siviløkonom som gjest

– Vi merker at mange er usikre på hvordan de skal håndtere likviditet og økonomi, både i perioden med nedstenging og etter åpning av senteret, sier daglig leder Kristian Eliassen i Qicraft.

– Etter forrige webinar fikk vi henvendelser fra sentereiere, som ønsket å vite mer om bransjens økonomiske problemstillinger. Denne gang valgte vi derfor å fokusere på likviditet.

– Vi er heldige som har med oss en gjest med solid kunnskap innen både senterdrift og økonomi, fortsetter han.

Gjesten er Tor Fredrik Neumann-Berg, tidligere styreleder i Virke trening, siviløkonom og nåværende konsernleder i Aktiv365-kjeden.

Eliasson og Neumann-Berg skal ta opp konkrete problemstillinger som sentereiere står overfor nå og i tiden fremover. De belyser hvordan man kan lage smarte kompensasjonsordninger og hvordan man kan få mest igjen for kontantstøtten, ifølge meldingen.

Webinaret er gratis. Her kan du melde deg på.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]