annonse

annonse

WNBF Norway – Nytt fitnessforbund med fokus på antidoping

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.


WNBF Norway er et nytt fitnessforbund i Norge, opprettet i mars 2022 med et mål om å gi alle norske fitness-utøvere et tilbud med høyt fokus på antidoping, forteller Ron Daniel Pedersen, president i forbundet, til Treningsindustrien.

WNBF Norway er underlagt det internasjonale forbundet WNBF, som har samarbeidspartnere i over 40 land, og har hatt en streng dopingtesting i over 32 år.

Første Konkurranse 26. mars 2023

WNBF Norway inviterer alle interesserte til sin første konkurranse 26. mars 2023. Kategoriene og klassene i WNBF Norway er veldig lik de som er kjent fra før, med noen små forskjeller på poseringer og regler. Full oversikt finnes på WNBF Norges hjemmeside.

Antidoping Testing

WNBF Norway har avtale med WADA sertifiserte laboratorier, og utøvernes tester blir sendt til USA med ekspress, slik at de blir levert på laben innen 2-3 dager. Prøvene vil holde seg i inntil 2 uker i romtemperatur, men de blir lagt på is for å være sikre. Testene er av type urinprøver og blir underskrevet og forseglet av både godkjent testperson og utøver.

Klubb/Team

Som utøver i WNBF Norway trenger man ikke å være medlem av en klubb. Utøveren trenger bare å registrere seg som medlem til en kostnad på 890 kr pr år. Utøveren kan fortsatt være med i et team og representere det, noe som oppfordres for å opprettholde samholdet blant teamene.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]