annonse

annonse

WoIT: Den digitale treningspartneren

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Teknologiens fremskritt har nådd treningsverdenen, WoIT – en banebrytende løsning som kombinerer kraften av Internett of Things (IoT) og Kunstig Intelligens (AI) for å optimalisere måten folk trener på. Med WoIT får hver enkelt bruker tilpasset trening og sanntidsfeedback, mens treningssentre kan tilby en unik opplevelse som styrker medlemslojaliteten. 

I dagens teknologidrevne verden søker vi stadig etter smartere måter å oppnå våre treningsmål på. WoIT (World of Intelligent Training) representerer en slik nyvinning, som kombinerer IoT og AI for å tilby en unik treningsopplevelse.

Hjertet i WoIT-løsningen er de avanserte sensorer som er nøye designet for å integreres direkte i treningsutstyret på treningsstudioet, forteller Blend Adnan, CEO & grunder til Treningsindustrien.

Disse sensorer fungerer som øyne og ører, og de gir vårt intelligente system muligheten til å “se” og “føle” hver eneste bevegelse brukeren utfører under treningsøkten. På samme måte som GPS gir nøyaktig posisjonsinformasjon til en kartapplikasjon, gir disse sensorer nøyaktige treningsdata til systemet. Dette gjør det mulig for AI å gi sanntidsfeedback og kontinuerlig tilpasse treningsøkten for hver enkelt bruker, forteller Adnan videre.

Med et enkelt tastetrykk blir hele treningsøkten logget, inkludert hver minste bevegelse, antall repetisjoner og vekt. Dette eliminerer behovet for gjetting og stoppeklokkeovervåking. Brukerne har nå tilgang til en klar, datadrevet vei mot deres individuelle treningsmål, uavhengig av hva de måtte være. WoIT er egnet for øvelser med maskiner, manualer, barbells og kroppsvekt, og tilbyr en helhetlig løsning for alle treningsbehov.

Dette er mer enn bare teknologi; det er en mulighet til å tilby en merverdi utover den tradisjonelle PT -tjenesten. WoIT engasjerer den store andelen medlemmer som ikke benytter seg av PT-tilbudet, ved å gi dem en unik og tilpasset treningsopplevelse. Dette bidrar ikke bare til å redusere medlemsfrafall, men styrker også båndene mellom medlemmene og treningsstudioet, da de blir nærmere knyttet til sin egen treningsdata som senteret tilbyr.

For personlige trenere representerer WoIT en ny løsning i måten de kan drive virksomheten sin på. Med WoIT har PT-ene nå tilgang til en digital assistent som gjør det mulig å betjene flere klienter samtidig. Gjennom et intuitivt dashboard får PT-ene en direkte linje inn i brukerens treningsverden. Dette gjør det mulig for dem å levere skreddersydde treningsprogrammer, veiledning og oppfølging på en måte som tidligere var utenkelig. WoIT gir PT-ene verktøyene de trenger for å hjelpe brukerne med å nå sine mål på en mer effektiv og personlig måte.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]